CV Andorra, campió de Catalunya aleví, CV Olot, vencedor de la Fase Final de la categoria

16/06/2015

El passat dissabte es va celebrar al Pavelló Illa Diagonal de Barcelona la fase final de la categoria aleví, un torneig obert a tots el participants al llarg de la temporada al Campionat de Catalunya de la categoria i que va comptar finalment amb la participació de fins a dotze equips.

El vencedor d’aquesta fase final va ser el Club Voleibol Olot, que va imposar-se en una interessant final al CV Gavà, mentre que l’amfitrió de la fase, CVB Barça i AEE Escola Pia Granollers van finalitzar en tercera i quarta posició final.

Aquesta fase final es va realitzar com a acte de cloenda del Campionat de Catalunya aleví que enguany ha proclamat vencedor al CV Andorra, líder del Grup 1 de la segona fase, per davant de CVB Barça i CV Gavà, substituint en el palmarès de la competició al primer campió de l’edició d’aquesta lliga, el CV Sant Boi, campió a Mataró la temporada passada.