Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol
Email : 
Password : 
 
Productes: 0
Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

LA FEDERACIÓ
Federació Catalana de Voleibol

La Federació Catalana de Voleibol és una entitat de dret privat i d`utilitat pública, d`interès cívic i social, i sense ànim de lucre.

La FCVb reuneix als Clubs, Associacions i Entitats esportives que estan dedicats a la pràctica, a la promoció, al desenvolupament i a la tecnificació del VOLEIBOL, tan de pista com de platja, així com als jugadors, als tècnics, als arbitres, als anotadors i altres que tinguin la corresponent llicència federada.

Es competència de la FCVb ordenar, dirigir i coordinar totes les activitats del VOLEIBOL i de les disciplines del Vòlei de Pista i del Vòlei de Platja arreu de Catalunya, en coordinació amb la Secretaria General de l`Esport de la Generalitat de Catalunya i la Real Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB), de la qual ostenta la representació a Catalunya de manera única i exclusiva.

A l`àmbit de la seva actuació no tolerarà cap discriminació, ni política, ni racial, ni religiosa, ni de sexe, ni permetrà cap ingerència en l`àmbit de la seva competència.
CATEGORIA  CATEGORIA

NOM  NOM

REFERÈNCIA  REFERÈNCIACERCAR
INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· ÀREA PRIVADA
· CONTACTE
· MAPA WEB
· CONDICIONS DE VENTA
· SEGURETAT
· DESPESES D´ENVIAMENT
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· CERCADOR AVANÇATTelèfon de contacte: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · · Nif. G08882797 · Disseny web Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material