Una plaça al Campionat d’Espanya en joc al play off aleví femení de Sabadell

24/05/2019

Les més petites del voleibol català també tenen fase final aquest cap de setmana i es juguen la segona plaça per anar al Campionat d’Espanya de la categoria aleví femenina. La primera de les places ja està adjudicada al Voleibol Sant Just que va ser el campió de la fase de competició mixta. El play off el disputaran sis equips durant la jornada de dissabte a les instal·lacions del Club Natació Sabadell.

Els quarts de final del play off es disputaran dissabte a les 10:30h del matí entre el Pavelló 4 i el Pavelló 5 del CN Sabadell. Per un costat hi haurà el partit que enfrontarà al CEV L’Hospitalet amb el Voleibol Sant Just, i per l’altra jugaran el CV Sant Quirze i el CVB Barça. Els equips que resultin campions d’aquest partit passaran a semifinals on esperen el CV Esplugues A i el CN Sabadell. Les semifinals tindran lloc a les 12:15 hores.

La final, així com el tercer i quart lloc, es jugaran a les 16 hores del mateix dissabte. El millor classificat d’aquesta fase final acompanyarà al Voleibol Sant Just, que ja té el bitllet, al Campionat d’Espanya. L’any passat els dos equips catalans que van participar al torneig espanyol van ser el CV Esplugues i el Voleibol Sant Just, que van acabar en segona i setena posició respectivament. Aquest any el Campionat d’Espanya aleví es disputa Valladolid del 21 al 23 de juny.