El CV Esplugues es proclama Campió de Catalunya Aleví mixt

26/03/2018

El CV Esplugues ha revalidat el títol de Campió de Catalunya en la categoria aleví mixta a la fase final que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Sabadell. Les del Baix Llobregat han superat les semifinals i la final sense cedir ni un sol set als seus adversaris. Amb aquesta fita obtenen de nou un bitllet per participar al Campionat d’Espanya.

Les d’Esplugues han superat amb solvència els dos partits disputats a la fase final. A semifinals han guanyat 4-0 al CEV L’Hospitalet i a la gran final han fet el mateix amb el CNS Volei. D’altra banda, l’equip local arribava a la final de la fase després de guanyar al CVB Barça en un ajustat partit que es va acabar decidint al desempat. A la final de consolació, disputada entre CVB Barça i CEV L’Hospitalet, va acabar amb un 3-1 al marcador favorable a les blaugranes.

A part de proclamar-se campiones de Catalunya de la categoria aleví mixta els CV Esplugues aconseguia, un any més, el bitllet per participar al Campionat d’Espanya. L’any passat van acabar en el campionat espanyol, on van participar un total de 32 equips, en una meritòria dinovena posició. A partir del 7 i 8 d’abril es donarà inici al campionat aleví femení i masculí que posarà en joc noves places d’accés al campionat d’Espanya.