Els alevins del CN Sabadell campions de Catalunya

06/06/2017

L’últim cap de setmana de maig es va disputar a Andorra la Fase Final Aleví masculina amb la participació de 4 equips en busca del Campionat de Catalunya, així com la classificació pel Campionat d’Espanya de la categoria. L’aleví del Club Natació Sabadell es va proclamar campió per segon any consecutiu i viatjarà properament a Valladolid al campionat estatal.

El Club Natació Sabadell, el CV Andorra, el FC Barcelona i l’EIC Salou, van ser els quatre equips que van disputar la fase final al pavelló Lycée Compte de Foix d’Andorra la Vella. Els de Sabadell van superar a la semifinal als de Salou, en un ajustat partit que es va decidir al tie break. A l’altra semifinal, el FC Barcelona també superava als locals per 2-0 tot i l’ajustat al marcador.

Així, la gran final la disputaven FC Barcelona i CN Sabadell. Els de Sabadell només van necessitar dos sets per guanyar el Campionat de Catalunya i també l’accés al Campionat d’Espanya que es disputarà del 23 al 25 de juny a Valladolid. També tenen plaça al Campionat d’Espanya el FC Barcelona i el CV Salou, segons i tercers classificats de la Fase Final.