El DSV CV Sant Cugat suma el seu tercer títol juvenil femení consecutiu a Blume

17/04/2016

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al Pavelló Poliesportiu del CCE d’Esplugues de Llobregat una vibrant fase final del Campionat de Catalunya de Primera Divisió juvenil femenina que ha proclamat com a flamant campió al DSV CV Sant Cugat.

El DSV CV Sant Cugat, que va vèncer en la final 3-0 al CV Vall d’Hebron, va celebrar el tercer títol consecutiu en la categoria reina del voleibol formatiu. Les noies de Lluc Forn van fer-se amb un nou triomf que els hi dona el campionat de Catalunya i l’accés per triple mèrit esportiu, -primer classificat Fase Campionat, plaça pel subcampionat a Superlliga Junior, títol campió de Catalunya-, al Campionat d’Espanya de la categoria que tindrà lloc del 27 d’abril a l’1 de maig a Alcobendas. Un estatal de clubs on li acompanyarà l’equip subcampió, CV Vall d’Hebron, i el CVB Barça, amb plaça per la seva medalla de bronze a la passada edició de Superlliga Junior. Precisament en una de les semifinals disputades diumenge al matí el CV Vall d’Hebron, privat de la important baixa a segona línea de Clara Barceló, recentment operada dels genolls, va derrotar merescudament 3-0 al CVB Barça en duel barceloní per arribar a semifinals, on les noies de Facundo Leal van trobar-se enfront un minvat conjunt blaugrana, privat d’alguna de les seves teòriques titulars.

En l’altre semifinal el DSV CV Sant Cugat va derrotar a un sòlid Vòlei Vilassar que va completar una excel·lent Fase Final a 8, derrotant pel camí fins a la lluita per les posicions d’honor a CV Viladecans Unilever (3-0) a Vuitens de Final, a un també minvat en aquest final de campanya, CV Esplugues (3-0) en els Quarts de Final per acabar caient a semifinals davant el flamant campió de la fase final que també va tenir de protagonista a un Vòlei Sant Esteve, que des de la Fase Permanència va eliminar als Vuitens de Final al CV Premià de Dalt per acabar perdent el passi a semifinals des de quarts de final davant el finalista CV Vall d’Hebron.

La Fase Final a 8 de Primera Divisió juvenil femenina 2015/16 va acabar amb l’entrega de copes a campió i subcampió de mans del Delegat Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Voleibol, Antoni Blesa, i del Vocal de Junta Directiva de la FCVb, Ángel Sanchis.