Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Títol honorífic a Fase Campionat i classificació a l’estatal de clubs cadet pel CV Premià Dalt

23/03/2016

Diumenge al migdia el Poliesportiu Municipal de Premià de Dalt es va omplir per acollir l’important duel que van protagonitzar CV Premià de Dalt i CVB Barça.

Empatats a 19 punts arribaven tots dos conjunts a la penúltima jornada de la Fase Campionat del Campionat de Catalunya de Primera Divisió cadet femenina, i en joc, la consecució honorífica del títol de campió d’aquesta fase i la conseqüent classificació directa com a vencedor de la Fase Campionat a l’estatal de clubs que tindrà lloc a Castelló del 15 al 19 de juny.

L’equip local, esperonat per un gran número d’aficionats que va omplir la part de pavelló on es va celebrar el partit, va acabar assolint la victòria per 3-1, remuntant les noies de Narcís Godoy un set advers inicial davant el conjunt blaugrana. En un espectacular xoc, les locals van acabant sumant la vuitena victòria en aquesta segona fase que els hi dona l’accés directe a les semifinals de la Fase Final a 8 del Campionat de Catalunya cadet, i el més important, la història classificació al Campionat d’Espanya de la categoria com a primer classificat de la Fase Campionat.

El CVB Barça de Jordi Catalá, que també s’assegura la seva presència a les semifinals de la Fase Final a 8 en una seu encara per determinar, va caure davant el conjunt maresmenc, qui s’ha mostrat molt sòlid al llarg de tota la temporada, tant en la primera fase de grups, com en aquesta Fase Campionat. En la darrera jornada de competició que tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 d’abril es decidiran les posicions en la Fase Final a 8 del Campionat de Catalunya i els enfrontaments de vuitens i quarts de final de la mateixa. Així, el DSV CV Sant Cugat en superar 2-3 al CV Esplugues en la penúltima jornada es va assegurar iniciar la fase final des dels Quarts de Final, mentre que haurà de defensar la tercera posició de la Fase Campionat en la última jornada davant el CV Vall d’Hebron. Una Fase Final a la que també s’han assegurat estar-hi el CECELL Lleida i l’AE Carles Vallbona Granollers, tots dos equips provinents d’una Fase Permanència, la qual han dominat amb suficiència sumant les nou victòries en la primera el conjunt lleidatà, i vuit les granollerines.