Novena plaça final per la selecció infantil masculina a Valladolid’14

27/04/2014

La selecció infantil masculina va finalitzar en una meritòria novena posició el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. Catalunya va quedar enquadrada en un exigent grup en la primera fase de grups. Els nois de Alek Stevovski i Sergio Fernández tenien com a rivals en el seu Grup Especial a Galicia, Múrcia i Balears, i com va quedar reflexat a mesura que avançava el torneig aquest era el grup més fort dels dos.

Catalunya va començar la competició amb dues derrotes per la mínima contra Galicia i Múrcia, qui al final han acabat pujant al podi, els primers penjant-se la medalla de bronze, i els segons com a subcampions d’Espanya.

En el duel transcendental de divendres al matí contra les Illes Balears, i que decidia el passi a Quarts de Final pel vencedor d’aquest partit, van ser els balears qui van controlar millor els nervis i qui finalment va endur-se la victòria.

Els més petits de la delegació catalana no van baixar els braços i es van proposar des del minut 1 de la derrota contra les Illes Balears finalitzar el campionat de la millor forma possible, i aquesta passava per vèncer els tres partits contra Melilla, Astúries i Castella i Lleó per a finalitzar la seva participació en novena posició i amb un somriure a la cara per a uns jugadors que esperen seguir creixent en el nostre esport, havent gaudit ja d’una gran experiència en un Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.