Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

El CV Sant Cugat tanca el cercle triomfant a Astúries. Campiones de l’estatal cadet

24/06/2013

El CV Sant Cugat es va proclamar diumenge campió d’Espanya en categoria cadet. Les jugadores que entrenen Arseni Llenas i Eros Ortiz van tancar a Astúries un cercle triomfant del club vallesà, i que precisament va iniciar aquesta generació de jugadores en el Campionat d’Espanya infantil de Barcelona’11.

L’equip santcugatenc va derrotar 3-1 al Recuerdo madrileny en la final del Campionat d’Espanya que es va disputar des de dimecres passat a les localitats de Cangas d’Onís i Arriondas, en un torneig on les vallesanes no van perdre cap partit i van proclamar-se campiones amb tot mereixement, culminant així una magnifica temporada en la que a Catalunya no han tingut rival al llarg dels set mesos de competició, reflectit diumenge amb aquest triomf a l’estatal de la categoria.

A la gran final, el Recuerdo madrileny va estar un rival molt dur en tot moment. El primer set va caure del bàndol santcugatenc amb un clar 25-18. En el segon, les madrilenyes van demostrar capacitat de reacció i res van mostrat molt superiors a les d'Arseni Llenas, que veien com no podien fer res contra el poder del Recuerdo (13-25), un equip format integrament per jugadores de l’escola del barri madrileny de Chamartin. En el tercer, les vermell-i-negres van girar de nou la dinàmica del matx i van tornat a fer un bon vòlei, guanyant amb molta diferència (25-14). El darrer set va ser el més equilibrat, arribant-se amb empat a 24, però els dos darrers punts han caigut del costat santcugatenc pel 3-1 final per a les santcugatenques, que s'alcen amb el Campionat d'Espanya.

D’aquesta forma el CV Sant Cugat completa el pòquer de triomfs, convertint-se en el club català de formació més llorejat amb els títols assolits des de 2011 de Superlliga Junior i els tres títols de campió en els Campionats d’Espanya infantil, cadet i juvenil.

Vuitena plaça final pel CV Vall d’Hebron

L’alegria no va poder ser del tot rodona, amb un gran CV Vall d’Hebron fins a l’últim partit de segona fase de grups de l’1 al 12. En aquest partit les noies de David López es jugaven amb les andaluses del Cajamar una plaça a semifinals, i finalment la derrota de les catalanes les va allunyar de la lluita per accedir al podi.

Les barcelonines van cuatllar un gran torneig, sumant les tres victòries en la primera fase de grups i derrotant ja en la segona fase al Gregorio Palazón de Santomera murcià, abans de jugar-se divendres a la tarda el tot per el tot davant les andaluses.

Una vuitena plaça final a lloar per part del CV Vall d’Hebron, qui recentment havia viscut la tristesa més profunda amb el traspàs del pare de la jugadora d’aquest equip, Clara Barceló, i que en la competició a Astúries els ha servit per a fer més equip que mai.