Repartiment de punts en el primer derbi català de la Superlliga 2 femenina

28/10/2020

El CV Vall d’Hebron suma dos punts més després de guanyar el primer derbi català de la Superlliga 2. Les de David López van haver de lluitar fins al cinquè set per endur-se un partit molt disputat amb unes blaugranes recent descendides de la màxima categoria. D’altra banda, el CV Espslugues han descansat desprès de la victòria de la primera jornada i el SIMC3 Premià de Dalt Maresme ha sumat la segona derrota consecutiva. En categoria masculina s’han de celebrar les victòries del Voleibol Mundet i del Tarragona SPSP, mentre els de Torredembarra perdien a Castelló.

Partit intens i molt disputat el que es va viure aquest darrer cap de setmana al pavelló de la Marina, i que es va poder seguir via streaming, enter el Barça CVB i el CV Vall d’Hebron. Un duel català que va finalitzar al set de desempat a favor de les de David López. Els sets es van anar repartint, i tot i que les blaugrana semblava que dominaven el partit, van ser les de la Vall d’Hebron les que van saber tancar un ajustat tie break que es va decidir per la mínima. Amb aquesta victòria, López Tapia suma 3 punts, després de perdre la primera jornada, també per 2-3, amb CAEP Soria, i es situa quart a la classificació. Les blaugrana ocupen la setena plaça, però amb només un partit disputat.

En tercera posició a la taula de la Superlliga 2 femenina trobem al CV Esplugues, que va guanyar el seu primer, i únic, partit disputat aquesta temporada a casa del CV CCO 7 Palmas a qui van guanyar per 0-3. Amb dos partits i dos derrotes trobem al quart equip català a la categoria, el SIM3 Premià de Dalt Maresme, que va perdre 0-3 la primera jornada amb el Volei Grau Castelló, en el seu debut a la categoria, i per 3-1 a casa del CV CCO 7 Palmas aquesta darrera jornada.

Pel que fa a la Superlliga 2 masculina, el Tarragona SPSP ha sumat els primers 3 punts en el seu desplaçament a casa del Sedka Novia Villenas Petrer, en un partit molt ajustat on els de Vlado Stevovski només van cedir el segon parcial. També va sumar la seva primera victòria, ja que debutava aquest cap de setmana el Voleibol Mundet. Els de Raul Salguero van haver de lluitar per sumar dos punts davant el Reofart Volei Muro, sobretot en el set de desempat que es va resoldre per la mínima seguint la tònica de màxima igualtat de tot partit. Per últim, el CEVOL Torredembarra ha acumulat la segona derrota en el seu any de debut a la categoria de plata del voleibol espanyol. Així, els de Torredembarra van perdre a la primera jornada a casa del Leleman VB Valencia, i com a locals, aquesta jornada, no han pogut amb el CV Mediterraneo Castellón.

La propera jornada hi torna a haver derbi a la Superlliga 2 femenina amb el partit que enfrontarà les de Premià de Dalt Maresme i les d’Esplugues. D’altra banda el CV Vall d’Hebron rebrà la visita del CD Heidelber Mr. Kale, mentre les blaugrana viatjaran a casa del CAEP Soria. En categoria masculina, el Tarragona SPSP rebrà la visita del Leleman VB Valencia, mentre CEVOL Torredembarra anirà a casa del Family Cash Xativa Voleibol, i el Voleibol Mundet es desplaçarà per jugar amb el CV Mediterraneo Castellón.