El Barça Voleibol aconsegueix la segona Copa Príncipe davant el Tarragona SPSP

13/01/2020

El Barça Voleibol s’ha convertit en el primer equip espanyol en repetir triomf a la Copa Príncipe. Els blaugrana van aconseguir ahir el seu segon títol després de guanayar a la final al Tarragona SPSPS per 3 sets a 0. El millor jugador de la competició va ser el colocador blaugrana, Sergi Arranz.

El Barça Voleibol tancava ahir el cercle. Els blaugrana van ser els primers en guanyar aquest títol en la primera edició de la Copa Príncipe l’any 2008, i dotze anys després han repetit triomf convertint-se en l’únic equip en tenir dos trofeus d’aquesta competició a les seves vitrines. L’equip de Fredy Mosquera arribava a la final després de guanyar a semifinals, per 3-1, al Rotogal Boiro Voleibol, en un partit on els blaugrana van patir més del que esperaven.

La gran final, entre els dos conjunts catalans, el Tarragona SPSP s’havia classificat després de la seva victòria a semifinals per 3-1 amb els locals del Voleibol Dumbría, es va decidir per la vía ràpida. Tot i la pressió incial dels cooperativistes, els blaugrana van saber imposar-se i tancar el partit davant un cojunt tarragoní que va anar de menys a més.

Una de les claus blaugrana va ser el colocador Sergi Arranz, que va ser designat MVP de la Copa Príncpe. Va rebre la Pilota d’Or de les mans de José Ángel Luna, president de la Federació Gallega de Voleibol. Agustín Martín Santos, president de la RFEVB, i José Manuel Pequeño, alcalde de Dumbría, van ser els encarregats de fer entrega al Barça Voleibol del trofeu que els acredita com a vigents campions de la Copa Príncipe.