El Barça Voleibol tindrà equip a Primera Nacional la propera temporada

13/05/2019

El Barça Voleibol de Primera Catalana ha aconseguit l’ascens a Primera Nacional a la fase final celebrada a Roquetes aquest passat cap de setmana, després de finalitzar la competició en segona posició. El CV Roquetes, organitzador de la fase, ha acabat en quarta posició. L’equip que ha guanyat la competició i que, per tant, també assoleix l’ascens és el CVS Es Tren de Sóller.

Els blaugrana van finalitzar la fase de grups en segona posició després de guanyar dos dels tres partits disputats i de perdre’n un per la mínima davant el CVS Es Tren de Sóller. A semifinals el rival dels barcelonistes va ser l’Aludimar VB Cabezo de Torres, que de nou per la mínima el Barça va poder superar i aconseguir així un lloc a la final i assegurar-se l’ascens de categoria.

La semifinal estava totalment encarada pels blaugrana que havien guanyat els dos primers sets, però els murcians van poder igualar el marcador i portar el partit al set de desempat, que es va decidir en un ajustadíssim 14 – 16 a favor dels catalans. A la gran final, el Barça Voleibol tornava a enfrontar-se de nou amb el botxí de la fase de grups, els balears de Sóller. Aquesta vegada però, i amb l’ascens a la butxaca, els blaugrana van perdre per un contundent 3-0, que els assegurava pujar al segon calaix del podi i celebrar l’ascens.

D’altra banda, el CV Roquetes, equip organitzador de la fase final, també va finalitzar la fase de grups en segona posició després de guanyar per 3-0 al CV Elche Urban i de perdre per 1-3 amb els murcians amb els que disputarien també la lluita pel tercer i quart lloc. A la semifinal, els roquetencs tampoc van poder superar els actuals campions, els balears, amb qui van perdre per 3-0. En la lluita pel tercer calaix del podi els de Cabezo de Torres van ser superiors i van tancar el partit amb el mateix resultat que a la fase de grups. Tot i així, els de Roquetes finalitzen en una meritòria quarta posició.