HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Gran debut del CV Esplugues a Superlliga 2

16/10/2017

El primer equip del CV Esplugues ha debutat aquesta temporada a Superlliga 2, després de l’ascens aconseguit en proclamar-se campió de la Primera Nacional la temporada passada. Després de quatre jornades, l’equip entrenat per Valeriano Ruiz ocupa la quarta classificació a la taula, amb 3 victòries i una derrota

L’objectiu de l’equip d’Esplugues per aquesta temporada, que estrenen categoria es ‘la permanència i sobretot gaudir tot el possible jugant a voleibol’, ha explicat l’entrenador, Valeriano Ruiz. Fins al moment, han aconseguit sumar a tots els partits disputats i sumen 10 punts dels 12 que s’han disputat fins al moment i ocupen la quarta posició a la classificació.

L’equip va debutar a Superlliga 2 com a local davant l’equip murcià Algar Surmenor. Tot i ser un partit molt igualat i molt disputat (22/25 25/22 23/25 26/24 9/15), les catalanes van anar sempre a remolc en el marcador tot i aconseguir forçar el set de desempat, on les murcianes van tancar el partit amb certa solvència. Tot i la derrota, les d’Esplugues sumaven els seu primer punt a la categoria i demostraven que, si més no, donarien guerra a la categoria de plata del voleibol espanyol.

Al segon partit serien de Valeriano Ruiz les que es desplaçarien fins a Murcia per jugar amb l’UCAM Voley Murcia. Tot i deixar escapar el primer set al marcador de l’equip local, les d’Esplugues van saber reaccionar i tancar el partit en els tres parcials següents, on no van donar opcions al rival (27/25 22/25 14/25 16/25). Mateix resultat, i similar tònica en el tercer enfrontament de la temporada. Aquesta vegada com a locals, les de Ruiz rebien a al cvleganes.com al CEM Les Moreres d’Esplugues, on més d’un centenar d’espectadors van presenciar el partit. El CV Esplugues va patir i cedir el primer set a les madrilenyes, però van saber tornar a centrar-se i mostrar el seu millor joc per tancar el partit amb un 3-1 (24/26 25/16 25/18 25/16) al marcador.

Aquest passat cap de setmana, les noies del CV Esplugues han viatjat a Castelló per jugar amb el Vòlei Grau. Allà han sumat la seva tercera victòria que les ha pujat fins a situar-se entre les quatre primeres a la classificació general. En aquesta ocasió han sabut defensar el primer set i el que han cedit ha estat el segon. Tot i així, les de Ruiz han aconseguit sobreposar-se i tancar el partit amb un 1-3 (23/25 25/13 27/29 19/25) al marcador, un resultat que s’està convertint en l’habitual.

Amb aquest bon inici de temporada ‘estem molt contents però s’ha de ser prudent  perquè no hi ha equip fàcil, aquí són tots difícils o molt difícils’, diu Ruiz. A més, l’entrenador ha remarcat que ‘quan acabi aquesta primera volta sabrem on som i quina és la posició que mereixem’. En aquest sentit també, ha volgut destacar ‘l’esforç que està fent la directiva del club per poder viatjar el més còmode possible, el que s’agraeix quan ens toca jugar fora’.

Aquest proper cap de setmana, la Superlliga 2 torna a Esplugues, on es podrà veure a les de Valeriano Ruiz disputar un interessant partit contra l’actual primer classificat, el CV Elche. El matx tindrà lloc diumenge, 22 d’octubre, al CEM Les Moreres d’Esplugues, a les 12 del migdia.