El CVB Barça no baixa del podi a Superlliga Junior. Bronze de llei davant el CV Esplugues

22/02/2016

Per segon any consecutiu el CVB Barça va estar present al podi de la Superlliga Junior femenina. Les catalanes, tot i baixar un esglaó al podi en aquesta edició del campionat, van acabar sent de nou protagonistes en la darrera jornada del torneig en fer-se amb el triomf en el mal anomenat partit de consolació.

El CVB Barça va derrotar en el partit per la tercera i quarta posició del campionat al CV Esplugues per 3-0, fent-se així les noies de Jordi Catalá amb el bronze d’aquesta edició de 2016 de la Superlliga Junior.

Les blaugrana van perdre la semifinal catalana de dissabte a la tarda davant el DSV CV Sant Cugat, en un duel fratricida català dels tres que van acabar per disputar-se a Astúries al llarg d’aquesta setmana. El CVB Barça va arribar a semifinals del torneig com a invicte en la primera i segona fase, derrotant en el grup per arribar a semifinals al seu botxí la final de la temporada passada, l’IBSA CV CCO 7 Palmas i el cvleganes.com madrileny, per a decidir-se davant l’equip santcugatenc una de les places en la gran final, que finalment va acabar del costat vallesà.

Després de pujar per segon any consecutiu al podi de Superlliga Junior, el CVB Barça haurà de lluitar ara des de la Fase Campionat del Campionat de Catalunya de 1a Divisió juvenil per obtenir una bona plaça en la Fase Final del campionat i així poder lluitar per una plaça al proper Campionat d’Espanya juvenil, on les catalanes defensarien el títol assolit l’any passat a Las Palmas de Gran Canària.