Yanes-Rosell i Kliokmanaite-Triguero repeteixen triomf a Salou

30/07/2012

Salou va ser escenari aquest cap de setmana de la quarta prova Open del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2012 amb victòries finals de Carolina Triguero-Erika Kliokmanaite en el quadre femení, i dels cubans Yamil Yanes i Juan Miguel Rosell, qui repeteixen els triomfs assolits fa una setmana en la platja de Montgat.

Carolina Triguero i Erika Kliokmanaite, del Club Nàutic El Masnou, van repetir el triomf aconseguit diumenge passat a Montgat i van derrotar en la final de la prova a les actuals campiones de Catalunya, Marta García-Carla Martínez (AEC Vallbona Granollers). La tercera plaça del podi va a parar a mans de la parella formada per Elena Peinador i Ana Pérez, del CV Premià de Dalt, acompanyant així en el podi a les dues parelles finalistes.

Els uruguaians Nicolás Zanotta i Guillermo Williman (Barcelona Beach Club) retornaven al Circuit Català després de la seva participació fa dues setmanes a Cambrils i en la reedició d’aquella final es van enfrontar amb els cubans Yamil Yanes i Juan Miguel Rosell amb victòria aquesta vegada per la parella del CV Premià de Dalt d’un torneig en el que la parella del Barcelona Beach Club, Sergi Martín-Agustín Correa van completar el podi de la prova.

L’entrega de premis de la quarta prova Open del Circuit Català 2012 va comptar amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Salou, Felip Ortiz, i del representant territorial de la Federació Catalana de Voleibol a Tarragona, Gustavo Saucedo.

El Campionat de Catalunya descansarà aquest cap de setmana a falta de la final del Circuit Català d’enguany el proper 11 i 12 d’agost a Gavà.