Ester Ribera i Amaranta Fernández campiones en la primera prova del Madison Beach Volley Tour 2014

11/06/2014

Eivissa va acollir des de divendres la primera prova del Madison Beach Volley Tour 2014, el Circuit Estatal de Vòlei Platja. Després de la magnifica experiència de l’estiu passat, Madison ha apostat per segon any consecutiu en organitzar el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja 2x2 am quatre proves Open previstes abans de la gran final amb el mateix escenari de l’any passat en la Reserva del Higuerón de Fuengirola, amb una de les quals a disputar-se a Salou del 8 al 10 d’Agost.

El Madison Beach Volley Tour 2014 va començar de forma immillorable pel vòlei platja català amb la victòria en aquesta primera prova d’Eivissa de les catalanes Ester Ribera-Amaranta Fernández, les quals estant duent a terme un inici de temporada espectacular, amb grans resultats a nivell internacional i aquesta primera victòria en el Circuit Estatal de Vòlei Platja d’aquest 2014.

Ribera-Fernández van fer-se amb el triomf final després de derrotar en la final a Nazaret Florián-Olga Matveeva 2-0 (21-19, 21-15), en un torneig immaculat per a les catalanes que van arribar a la gran final sense haver cedit un set i amb un gran nivell de joc exhibit a les platges eivissenques.

En el quadre femení Ester Ribera i Amaranta Fernández van ser les úniques representants catalanes, mentre que en el quadre masculí fins a cinc parelles habituals del Circuit Català van prendre part d’aquesta primera prova del Madison Beach Volley Tour 2014.

Juan Miguel Rosell-Jordi Roca i Gerard Aguilà-Yamil Yanes van perdre d’idèntica forma el passi a les semifinals del torneig. Tant Rosell-Roca com Aguilà-Yanes van cedir en el tie-break des del quadre de perdedors i van acabar la seva participació en una gran cinquena plaça, tenint en compte que van competir des de divendres ja que van haver de començar la seva participació des del torneig de classificació al Main Draw.

Els andorrans Christian Salvador-Genildo Da Silva van acabar en novena posició en perdre també en el tie-break en la primera eliminatòria des del quadre de perdedors. Els germans Mora, Carles i Xavier, van finalitzar en tretzena posició en perdre l’accés al Main Draw davant Gerard Aguilà i Yamil Yanes, mentre que Nacho Calderé i Santiago Moronta van ser dissetens en la classificació final.

La propera prova del Madison Beach Volley Tour 2014 serà la prova de Laredo el cap de setmana del 25 al 27 de juliol, després de la cancel·lació de la prova que s’havia de disputar del 13 al 15 de juny a Madrid.