Triguero-Kliokmanaite i Martín-Correa, vencedors en la primera prova Open del CCVP 2012

09/07/2012 - 10/07/2012

La Platja de la Fragata va acollir aquest cap de setmana la primera prova Open del Campionat de Catalunya 2012 de Vòlei Platja amb triomfs finals per Carolina Triguero i Erika Kliokmanaite, en categoria femenina, i Sergi Martín-Agustín Correa en la competició masculina.

En la competició femenina la final la van disputar dues parelles del Club Nàutic El Masnou, amb victòria final per Triguero-Kliokmanaite que van derrotar per 21-15 a Ester Ribera i Berta Antequera. La tercera plaça de la prova va anar a parar a mans de les actuals campiones de Catalunya Marta García-Carla Martínez, les quals van derrotar per un ajustat 21-19 a Meritxell Alsedà i l’alacantina Carol Pérez. Cal destacar el paper de la parella formada per Elena Biosca i la doble-campiona d’Espanya Sub’17, Patrícia Llabrés, finalitzant en cinquena posició final venint des del quadre de perdedors al perdre en Primera Ronda a Susana Vega-Tori Grafeman i perdent el passi a semifinals per un igualat 20-22 contra Ester Ribera-Berta Antequera.

En el torneig masculí la victòria final va ser per Sergi Martín i Agustín Correa del Club Nàutic El Masnou, després de derrotar en la final a Geni Da Silva i Lluís Badosa, del AEC Vallbona Granollers, per un ajustat 26-24. En la lluita per la tercera plaça de la prova, els jugadors del CV Premià de Dalt, Xavi Folguera-Juan Miguel Rosell, van fer-se amb la victòria 21-13 davant Raúl Salguero i Albrecht Glitz, pujant així al tercer esglaó del podi de la prova.

La Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, el Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sitges, Ignasi Garrigó, el Secretari General de la Junta Directiva de la FCVb, Nacho Calderé, la Vocal, Maite Meca, així com el Vicepresident Primer Carlos Pérez de la Fuente, van ser els encarregats de fer la entrega de premis als triomfadors d’aquesta primera prova Open del Circuit Català 2012, el qual tindrà la propera parada la setmana vinent a Cambrils.