Carol Trinidad i Laura Sesé, bronze al CEVP Sub’19 on Lacalle-Orgaz es queden a un pas del podi

09/07/2012 - 10/07/2012

El Campionat d’Espanya Sub’19 de Vòlei Platja va finalitzar a Los Alcázares (Múrcia) amb les catalanes Carol Trinidad i Laura Sesé pujant al podi del torneig femení, i amb Oriol Lacalle i Álvaro Orgaz quedant-se amb la mel als llavis en el quadre masculí.

La parella catalana femenina que formen Carol Trinidad i Laura Sesé, i entrena Rosiane Sanches, va fer-se amb la medalla de bronze del torneig després de derrotar en la final de consolació a la parella valenciana per un doble 21-16. Les catalanes que havien perdut en semifinals davant la parella del País Basc, finalment campiona del torneig, en un partit duríssim, resolt al tie-break a favor de les basques (15-10) van refer-se i van pujar al podi, sent aquest el segon podi consecutiu per a Carol Trinidad, després de l’aconseguit fa un any a Las Palmas formant parella amb Mireia Orozco.

Pel que fa al quadre masculí, Oriol Lacalle i Álvaro Orgaz van estar molt a prop de pujar al podi del campionat. Els catalans, entrenats per Yamil Yanes, van perdre el partit per la tercera plaça del torneig contra la parella d’Illes Balears 0-2 (15-21, 19-21), acontentant-se amb una gran quarta posició final. La parella catalana, que havia perdut a semifinals davant els canaris, campions derrotant en la final a la parella gallega, finalitzaven així el torneig en aquesta quarta plaça que millora la cinquena posició assolida fa un any a Las Palmas pels gironins Ferran Morató-Marc Busquets.