Grans resultats de la catalana Raquel Brun en competicions internacionals de Vòlei Platja

24/06/2013

La doble campiona d’Espanya Sub’21, Raquel Brun, ha obtingut uns grans resultats en l’inici de la temporada internacional de Vòlei Platja. La catalana, que forma parella amb l’alacantina Paula Soria des de la temporada passada, ha competit aquest any al Campionat del Món Sub’23 i Sub’21, obtenint en el primer una dissetena plaça final i arribant a semifinals en el de la seva categoria per edat.

La parella espanyola va debutar en la competició internacional d’enguany del 5 al 9 de juny competint a la localitat polonesa de Myslowice en el Campionat del Món Sub’23. A Polònia les espanyoles van arribar a primera ronda del Main Draw després de ser terceres en la primera fase de grups on van sumar una victòria davant la parella d’Estats Units, i dues derrotes davant les parelles representants d’Holanda i Letònia. Ja en primera ronda del torneig van caure davant les ruses Dabizha-Dyachuk per finalitzar el campionat en una meritòria dissetena posició final.

La prova de foc per a la parella espanyola arribava a la localitat croata d’Umag del 19 al 23 de juny. Raquel Brun i Paula Soria, en el seu campionat per edat, es classificaven també com a terceres de grup a l’igual que Myslowice, després de derrotar al tie-break a la parella d’Estats Units en el últim partit de grup. Després de veure’s fora del Mundial es van venir a dalt i van oferir el seu millor joc de la temporada, sumant victòries en la primera ronda del Main Draw, així com Vuitens i Quarts de Final de la competició, arribant fins a les semifinals del torneig on es toparien amb les alemanyes Krebs-Wlk, les quals van vèncer la parella espanyola, deixant-les sense final. La parella encara tenia una oportunitat més de pujar al podi mundialista, però la parella austríaca Schützenhöfer-Plesiutschnig, més acostumades a aquests partits de definició d’europeus o mundials, va deixar a la parella sense la possibilitat de penjar-se la medalla de bronze del coll.