Campions de Torredembarra i Campions de Catalunya de Menors de Vòlei Platja

07/08/2020

El passat cap de setmana es va celebrar a Torredembarra l’última prova del Campionat de Catalunya de Menors de Vòlei Platja de Clubs. La platja de Ribes Roges va acollir aquesta competició on es van poder veure els equips de categories infantil, cadet, sub-19 i sub-21 dels d’ambdós gèneres i conèixer els campions de la jornada, així com els Campions de Catalunya de cada categoria.

INFANTIL

En categoria infantil femenina les campiones van ser les jugadores del Club Voleibol Esplugues, que van haver de necessitar arribar al tercer parcial per imposar-se a les segones classificades del Vòlei Platja Vallbona. En categoria masculina només hi va haver un equip inscrit, el CV Prat, pel que van ser els campions en aquesta categoria. Un total de 9 equips van participar en la competició infantil d’un total de 8 clubs diferents.

CADET

La final cadet femenina la van disputar el CV AA Llars Mundet – Bogatell i el CV Sant Sant Cugat, amb victòria final, i després de disputar-se el set de desempat, de les santcugatenques en un ajustat tie break que va acabar 15-13. 8 equips, de 8 clubs diferents són els que van participar en aquesta categoria.

Pel que fa al campionat cadet masculí, els campió de la prova de Torredembarra van ser el Club Voleibol Canet, que també va necessitar dos sets per guanyar a la final a l’equip del Club Vòlei Platja Arenys. En aquest cas van ser sis els equips participants.

SUB 19 I SUB 21 MASCULINA

Fins a 9 equips van paritcipar en aquesta categoria del Campionat de Catalunya de Menors Vòlei Platja de clubs, 4 en la competició sub 19 i 5 en la sub 21. Absoluta presència del CV AA Llars Mundet en la competició masculina, que contava amb 3 equips que van arribar a la final de les dues categories. Així, el campió de la categoria sub 19 va ser el CV AA Llars Mundet – Bogatell, que es va imposar al CV Prat per 21 – 12  en la gran final. D’altra banda, també els nois del CV AA Llars Mundet Bogatell es van imposar al Mundet per 21-16 en categoria sub 21.

SUB 19 I SUB 21 FEMENINA

Gran participació en aquesta categoria que va comptar amb un total de 14 equips, 10 en la competició sub 19 i 4 en la sub 21, i de nou gran presència del CV AA Llars Mundet amb 4 equips i presència en les dues finals. El gran triomfador va ser però el Beach Sports Catalunya que es va alçar amb el títol en les dues categories.

La final de categoria sub 19 va finalitzar amb el marcador favorable al Beach Sports Catalunya, mentre que la final del sub 21, amb els mateixos clubs protagonistes, va finalitzar també un 15-21 favorable per les de Premià.

CAMPIONS DE CATALUNYA

Amb els resultats d’aquesta jornada celebrada a Torredembarra també es van donar a conèixer els Campions de Catalunya de cada categoria. Uns trofeus que s’entregaran a la Festa del Vòlei Català que es celebrarà al setembre.