Èxit del Campionat de Menors de Vòlei Platja de clubs celebrat al Masnou

05/06/2019

El Masnou va acollir la primera parada del Campionat de Catalunya de Menors de Clubs on hi van participar 30 equips repartits entre les categories infantil, cadet i sots 19, masculines i femenines. L’AEC Vallbona va ser el campió infantil femení, el CVP Arenys en categoria infantil masculina i en cadet femenina, el CV Canet en categoria cadet masculina i, per últim, el CV Vall d’Hebron en categoria sub-19 femenina.

Belen Belda i Berta Caralt, del CV Vall d’Hebron van ser les campiones de la categoria sub-19 que es va disputar durant la jornada de diumenge. En aquesta categoria hi van participar 10 parelles procedents de 7 clubs diferents: DSV CV Sant Cugat, CVP Arenys, La Salle, Voleibol Sant Just, CV Tiana, CN Sabadell i Club Voleibol Vall d’Hebron. La final va ser entre les jugadores del club barceloní i la parella del CN Sabadell, Berta Isach i Valeria Ballero.

Seguint amb la competició de diumenge, també es va disputar el campionat de categoria infantil masculí i femení. L’AEC Vallbona va ser el campió en categoria femenina amb l’equip format per les jugadores Paula Olivenza, Nora Campos, Noa Rubio, Ivet Sánchez i Carlota Pérez. En aquesta categoria hi van participar 8 equips procedents de 4 clubs: CVB Barcelona, DSV CV Sant Cugat, CV Sant Quirze i AEC Vallbona. La final va ser entre l’equip granollerí i un dels de Sant Cugat del Vallès.

El Club Volei Platja Arenys va ser el campí de categoria infantil masculina amb l’equip format per Pau Estrada, Sergi Graupera, Hugo oret i Iscle Pujol. La final es va disputar amb l’altra equip masculí infantil de la competició provinent de l’Ametlla del Vallès i format per Alberto Salas, Evgeny Yaskov, Nil Morell i Arthur Boydens.

La competició cadet es va disputar durant la jornada de dissabte amb la participació de 9 equips, sis en categoria femenina i 3 en la masculina. El campió femení va ser l’equip del Club Volei Platja Arenys format per Alexandra Bujan, Sofia Bará, Alba Pérez i Laia Jove. Fins a cinc clubs van presentar equips en aquesta categoria: Voleibol Sant Just, CV Canet, CV Tiana, Igualada Volei i CVP Arenys.

Pel que fa a la competició cadet masculina de vòlei platja els campions van ser els jugadors del CV Canet: Albert Marrugat, Joan Umaña, Marc Relaño i Enric Llauger. A part dels de Canet també hi va haver equips de l’Igualada Volei i del CV Ametlla del Vallès.

Aquest proper cap de setmana hi torna a haver Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors a Lloret de Mar. Com al Masnou, dissabte tindrà lloc la competició de la categoria cadet, mentre diumenge es disputarà la infantil. El que canvia és que en comptes d’haver-hi sub-19, en aquesta ocasió es farà la sub-21 de club durant la jornada de diumenge.