HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Tret de sortida al Campionat de Menors de Vòlei Platja a El Masnou

29/05/2019

Aquest cap de setmana s’inicia el Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja i ho fa amb la celebració de les proves infantils, cadets i també sots 19 de clubs. El Club Nàutic del Masnou serà durant el cap de setmana la seu per excel·lència del vòlei platja de categories inferiors amb disputa de competició tant dissabte com diumenge. La competició individual sots 19 i sots 21 seguirà enquadrada a la competició principal.

L’any passat aquestes competicions de menors van tenir una gran acceptació entre els més joves, sobretot a nivell de clubs. Les proves de El Masnou, Lloret, Vilanova, Mataró i altres seus, es van omplir de futures promeses del vòlei platja català. En concret, a la prova del Masnou s’hi van inscriure més de 25 equips repartits entre les diferents categories que van disputar més de 60 partits.

Durant la jornada de dissabte les categories que entraran en competició són la sots 19 i la sots 21 individuals, que com sempre estan integrades a la competició principal del Vichy Catalan Volei Tour, i també la categoria del Campionat de Catalunya cadet de clubs. En aquesta darrera categoria l’any passat es va proclamar campió a la platja del Masnou el Club Vòlei Platja Arenys que va guanyar 2-0 al Vòlei Sant Esteve Sesrovires.

Diumenge serà el torn de l’inici del Campionat de Catalunya de vòlei platja infantil de clubs i també del sots 19 de clubs. D’aquesta manera es permet als sots 19 que participin al campionat de manera individual durant la jornada de dissabte i amb el seu club durant la de diumenge. La passada edició, en categoria sots 19 femenina les campiones van ser Berta Palau i Belén Belda del DSV CV Sant Cugat. Pel que fa a la sots 19 masculina els campions van ser Víctor Grillo i Nil Jurado del CV Mataró. Per últim, a categoria infantil femenina, que va comptar amb 13 equips, el guanyador va ser el CVB Barça Blau.

Les entregues de premis d’aquestes competicions es faran tant dissabte com diumenge a la tarda un cop finalitzada la competició.