Dotze parelles participen en la segona aturada del Circuit Català de menors a Montgat

25/04/2016

La Platja de Montgat Nord va ser testimoni novament ahir diumenge a la tarda de la segona aturada del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja d’aquest 2016, una segona prova en la que van ser protagonistes les parelles en categoria Sub’21 masculí i Sub’19 femení, fins a un total de dotze equips participants.

Una prova realitzada, per segona vegada consecutiva, gràcies a la col·laboració de l’Associació Catalana d’Esports de Platja, que va estar present també en la entrega de trofeus als campions d’ambdues competicions amb la presència de la seva presidenta, Ingrid Grau, qui va comptar també amb la col·laboració del seleccionador masculí de menors, Sergi Bosch, en la cerimònia de premiacions.

Així, en categoria Sub’21 masculina els salouencs Diego Roldan i Oscar Aliseda van fer-se amb el triomf per davant dels barcelonins Alvaro Orgaz i Ivan Martín, qui van finalitzar en segona posició d’una classificació seguida de Martín-Lerma, tercers, Ferran-Belda, quarts, March-Torreblanca, cinquens, i Ruiz-Ruiz, en sisena posició. El proper diumenge 15 de maig es disputarà a les pistes de Sant Esteve Sesrovires la segona prova de la categoria reina del Circuit de Menors de Vòlei Platja, i que coincidirà també amb la celebració de la segona prova en categoria Sub’21 femenina, a més de la categoria Sub’17, tant masculina com femenina.

La categoria Sub’19 femenina va proclamar com a primeres vencedors del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja d’aquesta temporada a Olga Piña i Esther Pruna, que van finalitzar per davant de Belen Belda i Marina García, totes dues parelles del CVP Arenys. En tercera posició va finalitzar la parella de l’Escola Elisabeth de Salou, Socías-Güerri, mentre que la del CV Vall d’Hebron formada per Itziar Lacalle i Marina Saró va ser quarta d’una primera prova Sub’19 femenina on Marina Balasch/Maria Contreras (CV Premià de Dalt) i Jana León/Anna Porqueres (CV Vall d’Hebron) van tancar la classificació amb la cinquena i sisena posició respectivament.