HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Espanya junior, amb Gerard Osorio a les seves files, es queda de nou amb la mel als llavis

03/09/2012

La selecció espanyola junior masculina va tornar a quedar-se per segon any consecutiu amb la mel als llavis en una gran competició continental. La excel·lent generació del 93 i 94 que comanda brillantment des de la banqueta el tècnic argentí Ricardo Maldonado va sumar ahir a la localitat polonesa de Gdynia una nova medalla de plata, aquesta vegada al Campionat d’Europa de la categoria.

Espanya va perdre la final davant Itàlia per 1-3 i com fa un any al Campionat del Món d’Argentina va quedar a les portes de pujar al més alt del podi, essent Sèrbia aquella vegada el botxí per a l’equip espanyol.

Amb el català Gerard Osorio a les seves files, Espanya va dur a terme un torneig extraordinari, culminat amb aquesta medalla de plata. La selecció estatal va arribar a la gran final del torneig imbatuda en la fase de grups i derrotant dissabte a semifinals a Bèlgica per arribar per segona vegada a la seva història a una final d’un Europeu Junior, quedant molt llunyana la primera aparició en 1992, i on Itàlia també va creuar-se en el seu camí.