Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol
Email : 
Password : 
 
Productes: 0
Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes


7a Trobada Escola de Vòlei a l'Escola Elisabeth de Salou

7a Trobada Escola de Vòlei a l'Escola Elisabeth de Salou
15/05/2014 - 16/05/2014


Amb la col•laboració de L’ESCOLA ELISABETH DE SALOU i l'Ajuntament de SALOU, la Federació Catalana de Voleibol organitza la 7ª Trobada de Promoció “Escola de vòlei” 2013-14.

AQUESTA TEMPORADA L’ INSCRIPCIÓ DELS EQUIPS TORNA A SER GRATUÏTA. De la mateixa manera que ja es va a fer la temporada 2012-13 els participants només hauran d’abonar l’ASSEGURANÇA ESPORTIVA (a excepció del jugadors/es amb fitxa escolar tramitada).

La trobada és oberta a tots els clubs i escoles que hi vulguin participar amb els seus equips alevins, benjamins, pre-benjamins i la nova categoria PARES/PARES*. L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la pràctica del vòlei a les categories inferiors, en un ambient lúdic i festiu. La trobada es celebrarà, al PAVELLÓ ESPORTIU DE L’ESCOLA ELISABETH (Carrer Miquel Martí i Pol s/n, SALOU), el diumenge 18 de Maig entre les 10:00h i les 13:00h.

NOVA CATEGORIA
PARES/MARES

Per a les trobades d’aquesta temporada, tenint en compte l’ interès que molt dels clubs afiliats i altres entitats participants han manifestat, la FCVb ha creat la categoria denominada PARES/MARES que està dirigida principalment als acompanyants i simpatitzants (normalment pares i mares dels jugadors/es) que porten als nois/es per tal de gaudir d’una jornada de voleibol. Els equips seran mixtes i les regles de joc molt bàsiques per tal de que la gent s’animi a participar. La inscripció i la resta de condicions seran les mateixes que per a les categories ja existents les darreres temporades (aleví, benjamí i pre benjamí).
Anima’t, baixa a pista i juga com la canalla.

Aquesta és la sisena de les vuit trobades que la FCVb organitzarà durant l’actual temporada 2013-2014, en el marc del programa de promoció “Escola de Vòlei”.

Us recordem que la data límit d’inscripció serà el dijous 15 de Maig de 2014, per tal de que pugueu enviar-nos les diferents inscripcions dels equips. S’ha de fer a través del document adjunt "FULL D`INSCRIPCIÓ" que trobareu aquest link http://www.fcvoleibol.cat/promocio.php i enviar-ho a eortiz@fcvolei.cat 

La data límit d’enviament dels tríptics de club (i fer el pagament corresponent als jugadors/es que no tinguin cap assegurança esportiva) serà el dimecres anterior a la primera trobada a participar (en aquest cas, els clubs que vulguin participar ja en aquesta primera trobada hauran de enviar el document el dimecres 14 de Maig de 2014 com data límit).

L’Escola Elisabeth, lliurarà una “VAL 2X1 AL SPA AQUUM LA PINEDA” per a tots els participants.
<<<< Tornar


CATEGORIA  CATEGORIA

NOM  NOM

REFERÈNCIA  REFERÈNCIACERCAR
INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· ÀREA PRIVADA
· CONTACTE
· MAPA WEB
· CONDICIONS DE VENTA
· SEGURETAT
· DESPESES D´ENVIAMENT
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· CERCADOR AVANÇATTelèfon de contacte: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · · Nif. G08882797 · Disseny web Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material