Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol
Email : 
Password : 
 
Productes: 0
Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes


Reunió a les Terres de l’Ebre amb els Consells Esportius de la zona

Reunió a les Terres de l’Ebre amb els Consells Esportius de la zona
27/11/2013 - 28/11/2013


Ahir dimarts va tenir lloc a Tortosa una reunió entre la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i els diferents Consells Esportius de la zona de Terres de l’Ebre, amb l’objectiu d’exposar el projecte que vol engegar l’ens federatiu català per a potenciar l’activitat del nostre esport arreu de Catalunya.

La de Tortosa es la primera de les diferents reunions que té previst dur a terme presidència amb els diferents consells comarcals i esportius de Catalunya amb la intenció d’activar la competició en edat escolar en col·laboració amb aquests consells.

En aquest ambiciós projecte, la FCVb té com a principals objectius l’expansió, difusió i promoció del voleibol. Fent un anàlisis de la situació actual del nostre esport la FCVb veu necessari oferir el seu suport i ajuda a les entitats relacionades amb l’esport escolar. L’ ens federatiu català no només s’encarrega d’organitzar i vetllar per a les competicions, sinó també ha d’oferir diferents activitats complementàries de formació, lleure i lúdiques, sempre relacionades amb el voleibol.

Es també molt important per a la FCVb localitzar les zones on encara no hi ha implementat voleibol per establir un pla d’actuació per a la seva difusió en col·laboració amb els Consells Esportius, així com implementar el número de federats masculins que practiquen voleibol en edat escolar, i que no tenen sortida en edat infantil en endavant. La FCVb vol complementar la competició ja existent en els diferents consells d’arreu del territori català, per a poder oferir un projecte integral interessant, basant-se en l’assessorament de les competicions existents, tant en els sistemes de competició, formació d’àrbitres i entrenadors/es; així com en facilitar ajudes en material esportiu o del caire que es consideri adient i viable, per facilitar la creació d’equips a les escoles en zones on el voleibol sigui inexistent o escàs, i a mig /llarg termini, fomentar la creació de nous clubs.

En aquesta primera reunió celebrada ahir a Terres de l’Ebre la sensació va ser de bona entesa amb els diferents consells presents en la reunió, establint ja les primeres línies de treball en aquella zona amb una sèrie de reunions programades pels propers mesos de gener i febrer amb els professors del territori per tractar d’iniciar el mes de març una primera lliga escolar a cadascuna de les comarques.
<<<< Tornar


CATEGORIA  CATEGORIA

NOM  NOM

REFERÈNCIA  REFERÈNCIACERCAR
INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· ÀREA PRIVADA
· CONTACTE
· MAPA WEB
· CONDICIONS DE VENTA
· SEGURETAT
· DESPESES D´ENVIAMENT
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· CERCADOR AVANÇATTelèfon de contacte: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · · Nif. G08882797 · Disseny web Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material