Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol
Email : 
Password : 
 
Productes: 0
Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes


Col.legiatura d'Entrenadors
29/09/2013


Per a la tramitació de la seva llicència d’entrenador/a qualsevol entrenador/a, independentment de la titulació actual que posseeixi, haurà d’acreditar la voluntat de vetllar per a la seva formació amb el compromís de participar en els cursos i clínics que la Federació Catalana de Voleibol (FCVb) organitza al llarg de la temporada esportiva. Amb aquest acord es crea la Col.legiatura a l’Escola d’Entrenadors/es.

Els entrenadors/es col·legiats tindran dret a la inscripció gratuïta als clínics organitzats per la FCVB, així com a aquells serveis de formació que així consti en la seva convocatòria.

Tal com ho estableix la normativa aprovada, tots els entrenadors amb llicència en vigor tindran accés gratuït, emplenant la fitxa d'inscripció.

Per formalitzar la col·legiació,  l’entrenador/a que vulgui exercir en el territori català haurà d’ingressar la quantitat de 30€ anuals en concepte de formació a la seu de la FCVb. El pagament d’aquest import serà considerat com a imprescindible per a la tramitació de les llicències d’entrenadors/es.

Full de col·legiat a l’Escola d’Entrenadors
<<<< Tornar


CATEGORIA  CATEGORIA

NOM  NOM

REFERÈNCIA  REFERÈNCIACERCAR
INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· ÀREA PRIVADA
· CONTACTE
· MAPA WEB
· CONDICIONS DE VENTA
· SEGURETAT
· DESPESES D´ENVIAMENT
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· CERCADOR AVANÇATTelèfon de contacte: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · · Nif. G08882797 · Disseny web Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material