Els catalans David Fernández i Joaquim Ventura dirigeixen el 3r i 4t partit Final SVM a Terol

03/05/2016

Els àrbitres barcelonins David Fernández i Joaquim Ventura van dirigir aquest passat cap de setmana el tercer i quart partit del play-off i final de la Superlliga-1 masculina entre el CAI Teruel i l’Unicaja Almería, semifinal que arribava al segon cap de setmana amb empat un en l’eliminatòria.

En la decisiva sèrie final entre els dos grans dominadors del voleibol estatal a les darreres temporades, va tornar a haver-hi empat tècnic, amb una victòria per a cada conjunt, decidint-se el nom del campió de lliga aquest dijous a Almería.

En el partit disputat dissabte, l’internacional David Fernández va actuar de primer, mentre que Joaquim Ventura de segon, en un partit en el qual es va imposar l’equip local per 3-0.

En la tarda de diumenge, es disputaria el quart partit de la sèrie, amb els papers invertits entre els dos àrbitres, en un partit en el que va acabar imposant-se Unicaja Almería al tie-break, forçant d’aquesta forma el cinquè i definitiu partit de la gran final de Superlliga 1 masculina.

Rúbrica excel·lent a una temprada 2015/16, on de nou, els àrbitres catalans de la màxima categoria del voleibol estatal han estat protagonistes fins a la fase decisiva del cadascun dels dos campionats de Divisió d’Honor estatal.