HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El DSV CV Sant Cugat Campió de Catalunya cadet i juvenil

15/06/2021

Els equips de Primera Divisió cadet i juvenil del DSV CV Sant Cugat s’han proclamat aquest darrer cap de setmana Campions de Catalunya a la fase final de classificació. A més, els dos equips, també van aconseguir el bitllet al Campionat d’Espanya en proclamar-se vencedrs de la fase d’accés als Campionats espanyol. En categoria cadet, el segon classificat el CV Sant Quirze, i el tercer el CV Vall d’Hebron. En la juvenil, la plata va ser per l’ASISA SPSP i el bronze també pel CV Vall d’Hebron.

La fase final del Campionat de Catalunya cadet, de Primera Divisió, es va disputar al Pavelló Àrea Esportiva Municipal de Sant Quirze del Vallés aquest passat dissabte, 12 de juny. La igualtat va marcar tota la jornada, en què es van viure tres tie breaks. El DSV CV Sant Cugat va haver d’arribar al cinquè set per guanyar al CV Vall d’Hebron; igual que el Sant Quirze, que va guanyar per la mínima en el set de desempat al CVB Barça. De nou, l’equip de la Vall d’Hebron va haver de disputar 5 sets més per aconseguir la tercera posició del podi davant les blaugranes. Només la final va tenir un resultat contundent amb el 3-0 de les de Sant Cugat davant de les locals.

La fase final pel Campionat de Catalunya Juvenil femení, de Primera Divisió, es va disputar al Pavelló 2 del CN Sabadell aquest passat diumenge, 13 de juny. Com a la fase cadet, el DSV CV Sant Cugat es desfeia del CV Vall d’Hebron a semifinals, però en aquest cas per 3-1. Les cooperativistes de l’ASISA SPSP, feien el mateix, però en aquest cas amb el CN Sabadell, a qui guanyaven per 3-0. Així, les de Sant Cugat arribaven a una final amb les de Tarragona que aconseguien endur-se per un 3-1 que no reflecteix la igualtat del partit que va viure uns primers sets molt disputats.

A l’entrega de premis de la fase de Sabadell hi va assistir el president de la secció de Voleibol del CN Sabadell, Oscar Llagostera. Mentre que a l’entrega de la fase de Sant Quirze, hi va assistir el president de l’entitat organitzadora, el CV Sant Quirze, José Javier Mateos.