HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El CV Sant Martí es proclama Campió de Catalunya en categoria cadet masculina

14/05/2019

El CV Sant Martí s’ha proclamat Campió de Catalunya de categoria cadet masculina després de ser el primer classificat de la fase final celebrada aquest passat cap de setmana a Sabadell. A més, com a campions de la competició també han aconseguit un dels bitllets per participar al Campionat d’Espanya. L’altra equip català classificat pel campionat espanyol és el CV Vall d’Hebron, sots campió de la fase.

La fase final cadet masculina s’ha celebrat aquest passat dissabte al pavelló de Les Naus sota l’organització del CN Sabadell. En ella hi han participat un total de 8 equips, els quatre millors classificats dels dos grups de competició d’aquesta categoria. Els primers partits enfrontaven, per un costat, al CV Vall d’Hebron amb el Tarragona SPSP, i per l’altra al CV Sant Martí amb el CV Mataró. Dos partits que van guanyar el campió i el sots campió de la fase.

A semifinals els esperaven el Barça Voleibol i el CN Sabadell, equip amfitrió. Els blaugrana van perdre en un ajustat 2-3 amb els de la Vall d’Hebron. Mateixa sort van córrer els sabadellencs que van caure per 3-0 amb el CV Sant Martí. Els sabadellencs però, van poder refer-se de la derrota inicial guanyant, també per la mínima, al blaugrana i assegurant-se el tercer calaix del podi. La gran final, es va decidir per un clar 3-0 a favor del CV Sant Martí.

El CV Vall d’Hebron com a segon classificat, i el CV Sant Martí, com a campió de la fase, obtenen també els dos bitllets dels que disposa Catalunya per accedir al Campionat d’Espanya de la categoria. Aquest es disputarà a Castelló de la Plana, sota l’organització del CV Mediterráneo Castellón, del 12 al 16 de juny.