HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El CV Sant Cugat, campió de Catalunya infantil femení a Girona

07/04/2013

En el 40è Aniversari del CV AVAP Girona el club gironí va ser l’encarregat d’organitzar la Fase Final infantil femenina amb un gran nivell de joc i igualtat en tots els partits. L’entusiasme que va posar durant tota la Fase Final el club organitzador es va traslladar a tots els partits d’un igualadíssim torneig.

Si al llarg de les vint-i-dues jornades de competició de Lliga Regular al Campionat de Catalunya infantil femení la igualtat entre els set primers classificats era total, en aquesta Fase Final no ho va ser menys, amb un gran triomfador en el CV Sant Cugat de Lluc Forn, que en la gran final de diumenge va proclamar-se brillant campió de Catalunya, derrotant en la final al Vòlei Vilassar d’Àlex Vilà per 3-1. L’equip vallesà va saber refer-se d’un primer set en el que la recepció li va fallar per acabar remuntant el partit i recollint de mans de la presidenta de la FCVb, Maribel Zamora, la copa que els acredita com a campiones de Catalunya 2012-13.

Semifinals d’infart

Les semifinals van ser d’allò més igualades. El Vòlei Sant Esteve, campió de la lliga regular, va caure en la primera semifinal 2-3 contra el Vòlei Vilassar, que ja venia de derrotar en Quarts de Final al tie-break al CV Esplugues. En la segona semifinal, l’últim campió de la categoria, CV Vall d’Hebron, va perdre també en el cinquè set contra el posterior campió, CV Sant Cugat. La victòria santcugatenca va permetre al Vòlei Sant Esteve celebrar una classificació històrica pel Campionat d’Espanya de la categoria que es durà a terme del 22 al 26 de maig a Sant Cugat, com a campió de la lliga regular i per la plaça que allibera l’organitzador vallesà, i que comptarà, a més, amb la presència dels dos finalistes, CV Sant Cugat i d’un Vòlei Vilassar que també podrà gaudir del seu primer estatal de menors.