HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El CVB Barcelona campió de la Fase Final Juvenil femenina

11/04/2018

El CVB Barcelona es va proclamar campió de la Fase Final Juvenil femenina després de guanyar 3-2 a la final al DSV CV Sant Cugat. D’aquesta manera les blaugrana obtenen un bitllet per participar al Campionat d’Espanya de la categoria que es disputarà de l’1 al 5 de maig a Las Palmas. El Voleibol Sant Just, que finalitzava la fase en tercera posició, acompanyarà a les blaugrana i a les santcugatenques al campionat espanyol.

Final èpica i emocionant la viscuda el passat diumenge a la final de la fase final juvenil viscuda al pavelló de Cabrils. El DSV CV Sant Cugat es posava el marcador de cara guanyant els dos primers sets amb certa solvència. Però les blaugrana van saber reposar-se al marcador en contra i van remuntar els dos següents sets forçant la disputa del set de desempat. El tie break va ser d’infart i el CVB Barcelona va necessitar arribar al punt 19 per alçar-se amb el títol de campiones de la fase.

El Campionat d’Espanya Juvenil femení tindrà la presència de 3 equips catalans. El primer, per classificació de la lliga regular és pel DSV CV Sant Cugat que ha finalitzat en primera posició la primera fase de la lliga campionat. El segon bitllet és el CVB Barcelona com a campió de la fase i la tercera, amb les santcugatenques classificades, és pel Voleibol Sant Just que va finalitzar en tercera posició després d’un ajustat 3-2 amb el CV Premià de Dalt.

També van participar a la fase el Multiservicios URI Volei Rubí, el CV Vall d’Hebron, el CV Esplugues i el Volei Sant Esteve, que va ser eliminats a les primeres rondes disputades el dissabte. El Campionat d’espanya l’organitzarà el CV JAV Olímpico canari durant la primera setmana de maig.