HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El CVB Barça aleví femení es proclama Campió de Catalunya

06/06/2017

El CVB Barça es va proclamar Campió de Catalunya després de guanyar la Fase Final de la categoria el passat cap de setmana al Pavelló Municipal de Can Bassa de Granollers. Un total de vuit equips van participar a la competició en busca, també, del segon bitllet al Campionat d’Espanya que es disputarà a Valladolid.

Al play off hi van participar el CV Gavà, el CV Sant Quirze verd, l’EIC Salou, el Volei Sant Esteve, el CV Sant Pere i Sant Pau, el CN Sabadell, l’AEC Vallbona Granollers i el CVB Barça. Finalment, els dos equips que van arribar a la final van ser el de Granollers i les blaugrana després de superar al CV Sant Pere i Sant Pau per 2-0 les primeres, i al CN Sabadell, també per 2-0, les segones. La final també es va decidir per la via ràpida a favor de les barcelonines, que es van imposar per la màxima.

D’aquesta manera el CVB Barça aleví femení es proclamava Campió de Catalunya i, a més, aconseguia la segona plaça disponible per Catalunya per anar al Campionat d’Espanya aleví femení que es disputarà a Valladolid del 23 al 25 de juny. L’altra equip català a la competició espanyola serà el CV Esplugues, que va obtenir la plaça en ser campió de la lliga.