Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

L’AE Sàndor campió de la Tercera Divisió derrotant en la final a l’amfitrió CEV L’Hospitalet

31/05/2016

L’Hospitalet va acollir el cap de setmana la Fase Final del Campionat de Catalunya de Tercera Divisió que determinava qui seria el campió i les dues últimes places d’ascens directe encara en joc i que va proclamar vencedor a l’AE Sàndor, arribant des dels Quarts de Final de la Fase Final a 6 i després de derrotar en la final 1-3 al CEV L’Hospitalet per aixecar la copa de mans del president del club local, Francisco Gallardo, que les acredita com a campiones de Catalunya 2015/16 de la Tercera Divisió sènior femenina.

Amb les amfitriones del CEV L’Hospitalet i del Frederic Mistral Tècnic Eulàlia com a equips ja matemàticament de Segona Divisió la temporada vinent per haver-se proclamat campions de la segona fase al Grup A i B d’Ascens, l’AE Sàndor i el CV Gavà ‘B’ serien els altres dos conjunts que celebrarien sobre la pista l’ascens de categoria. Les primeres van iniciar la competició derrotant 3-1 al Torre de Claramunt Volei Club, accedint d’aquesta forma a les semifinals de la tarda i assolint plaça d’ascens a Segona Divisió. El següent quart de final va ser del tot emocionant, resolt en favor del CV Gavà ‘B’ davant el CV Santa Coloma per a certificar la quarta plaça d’ascens a la categoria de plata del voleibol català sènior.

Ja a semifinals, l’AE Sàndor d’Oriol Lacalle va ser amb la seva bona dinàmica per a desfer-se de l’invicte en la segona fase d’ascens, Frederic Mistral Tècnic Eulàlia, a qui va derrotar en un emocionat duel per 2-3. En la segona semifinal entraven en escena les amfitriones del CEV L’Hospitalet dirigides per Jesus Moles les quals, esperonades pel seu públic, van derrotar per 3-1 al CV Gavà ‘B’ per a certificar el seu passi a la final on l’AE Sàndor acabaria conquerint la victòria final el títol de campiones de Catalunya de la Tercera Divisió sènior femenina.