HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

FC Barcelona, onzè a l’estatal infantil masculí. CV Sant Pere i Sant Pau finalitza en setzena posici

24/05/2015

Dissabte va finalitzar la participació pels dos representants catalans al Campionat d’Espanya infantil masculí que va disputar-se la setmana passada a Castelló i que va proclamar campió al conjunt castellonenc de l’UBE L’Illa Grau que va derrotar en la final als mallorquins del Big Mat Artá.

El FC Barcelona va ser el representant català que va poder assolir la classificació per la segona fase i lluitar per les places de l’1 al 12. Els campions de Catalunya, dirigits per Sito Guerrero, van acabar la seva participació en l’onzena posició, derrotant en el darrer partit del torneig a l’Hervás i Panduro Cuenca per 3-0.

Per la seva banda, el CV Sant Pere i Sant Pau va finalitzar la seva participació a l’estatal de clubs infantil en la setzena posició. Els tarragonins, dirigits per Nenad Dimitrievski, van perdre el partit per la cinquena posició final del campionat enfront l’Almeria Grupo 2008, després de sumar dues victòries més al campionat en la segona fase davant CV Melilla i Calasancias Corunya.