Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

CV Vall d’Hebron campió cadet d’una Copa Espanya amb força participació catalana

05/01/2015

Els dies 27, 28 i 29 de desembre la RFEVB va organitzar la segona edició de la Copa Espanya a Guadalajara, una edició marcada pel gran èxit de participants a les quatre categories convocades per l’ens federatiu estatal, -cadet masculina i femenina, infantil masculina i femenina-, i on els conjunts catalans van tenir una presència destacada.

El CV Vall d’Hebron va proclamar-se campió de la categoria 1 cadet femenina, derrotant en la final l’equip de David López a l’Univol Bregador canari completant un gran campionat amb només una derrota a la fase de grups enfront el Recuerdo madrileny, en un torneig on també van participar en la primera categoria cadet femenina el CVB Barça, que va finalitzar en setena posició, el CV Premià de Dalt, dissetè, l’AEC Vallbona Granollers, vint-i-cinquè, i un dels equips cadets del CV Sant Cugat en la competició local, finalitzant la seva participació en al vint-i-novena plaça.

En la segona categoria cadet femenina van participar tres equips més del territori català, destacant-ne el subcampionat assolit pel CVB Barça Blau, que va perdre la final del torneig davant l’Autobuses Herrera CV Miranda, mentre que un altre dels equips cadets del CV Sant Cugat va ser divuitè i l’AEC Vallbona Granollers va ocupar-ne la vint-i-dosena plaça final del campionat.

Pel que fa a les categories infantils, en la primera categoria el CVB Barça va ser el millor classificat amb la cinquena plaça del torneig, mentre que el CV Sant Cugat va ser novè. La participació catalana en aquesta categoria la van completar la quinzena plaça del CV Premià de Dalt i la divuitena de l’AEC Vallbona Granollers. En la categoria 2 del torneig infantil el CV Sant Cugat va pujar al podi amb un equip assolint la tercera plaça, mentre que un altre la sisena, tancant la participació catalana un dels equips infantils de l’AEC Vallbona Granollers que va finalitzar la seva participació a Guadalajara en la vuitena posició.