Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

8ena i 9ena posició per CV Vall d’Hebron i CVB Barça al Campionat d’Espanya juvenil

01/05/2013

El CVB Barça i el CV Vall d’Hebron van disputar la setmana passada el Campionat d’Espanya juvenil femení a Murcia, una de les edicions més igualades i amb més nivell dels últims anys, i en la que es va acabar imposant el Feel Volley Alcobendas, fent doblet aquesta campanya amb la consecució en el mes de febrer de la Superlliga Junior a Guadalajara.

Pel que fa als interessos catalans el CV Vall d’Hebron i el CVB Barça van acabar en vuitena i novena posició, patint el càstig de ser enquadrats en grups molt complicats en la segona fase de la competició. El campió de Catalunya, CVB Barça, després d’acabar invicte la primera fase de grups va quedar enquadrat en un grup duríssim amb el CV Las Palmas Gran Canaria 2014, subcampió al final del torneig, i l’Emevé Lugo, equip on la majoria de jugadores actua a Superlliga-2 femenina. Finalment, les noies de Jordi Catalá van perdre amb tots dos conjunts i van haver de jugar per la novena plaça, fita assolida dissabte en derrotar pel matí al Cantabria Deporte per un ajustat 3-2, i ja per la tarda superant més còmodament al CV Teruel.

El CV Vall d’Hebron, per la seva banda, va acabar en vuitena posició, després de perjudicar-li el triple empat del grup de la segona fase amb el CV Torrejón i el Cantabria Deporte. L’equip de David López va començar la fase decisiva de classificació a semifinals perdent divendres al matí davant l’equip càntabre per 1-3, sent insuficient la victòria al tie-break a la tarda contra el CV Torrejón, que el dia anterior havia derrotat 3-0 al Cantabria Deporte, assolint finalment les madrilenyes la primera plaça del grup i classificant per a les semifinals del torneig. Ja en la lluita dissabte per la cinquena plaça final del campionat, les barcelonines van perdre els dos partits, primer el del encreuament per la cinquena posició del matí contra Emevé per 0-3, i després el partit per la setena posició contra el Fundación Vedruna Algar murcià al tie-break, finalitzant al final en vuitena posició final.