HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Bronze pel CV Sant Cugat que derrota al CVB Barça en la Superlliga Junior

25/02/2013 - 26/02/2013

El CV Sant Cugat va fer-se amb la medalla de bronze en la Superlliga Junior femenina que va finalitzar diumenge al migdia a Guadalajara. En un marc immillorable per a la pràctica de voleibol en el Multiusos de Guadalajara les santcugatenques van acabar pujant al tercer esglaó del podi de la competició en derrotar 3-1 al CVB Barça. Una Superlliga Junior en la que el tercer català present al torneig va acabar la seva participació en la setena posició.

L’equip de Rafa Ruiz compareixia per tercer any consecutiu a les semifinals del torneig, sent l’últim campió del torneig jugat fa un any a Valldoreix. El CV Sant Cugat va superar al CV Collado Villalba als quarts de final, en el millor partit del torneig per part de les vallesanes, i topant-se a les semifinals amb un inspirat CV Las Palmas Gran Canaria 2014, botxí de les vallesanes en la penúltima ronda de la competició. Al davant tenien com a rival per la medalla de bronze a un CVB Barça que va superar al CV Torrejón als quarts de final i va tenir a la seva mà la classificació dissabte a la tarda per a la gran final. L’equip de Jordi Català va remuntar un 8-14 en contra al tie-break, per empatar el cinquè set a 14 i acabar perdent contra el Feel Volley Alcobendas, finalment campió del torneig al derrotar en la final de diumenge 3-1 al conjunt canari que disputava la seva sisena final consecutiva, i que per segon any consecutiu finalitza subcampió de la Superlliga Junior.

En la lluita pel bronze del campionat l’equip vallesà va derrotar a un CVB Barça, potser més afectat física i mentalment de la derrota patida el dia d’abans a semifinals, aprofitant-ho un CV Sant Cugat molt entonat en la parcel·la ofensiva.

CV Vall d’Hebron, setè classificat

El CV Vall d’Hebron va finalitzar la Superlliga Junior femenina en la setena plaça. Les noies de David López van enfrontar-se als quarts de final amb el CV Las Palmas Gran Canaria 2013 amb qui van acabar perdent en el tie-break i després de tenir contra les cordes a les canàries. Amb 2-1 favorable a les catalanes, les canàries van acabar remuntant-les i obtenint així divendres a la tarda un agònic triomf que les classificava a semifinals.

Ja en la fase per la cinquena plaça del torneig, dissabte al matí les barcelonines van tenir un altre partit llarg contra les madrilenyes del CV Collado Villalba, amb qui van perdre també al tie-break. A la tarda les esperava un altre rival madrileny, el CV Torrejón, i un nou partit llarg on aquesta vegada si, van sortir cara i fer-se amb la setena plaça final del torneig.