HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Tarragona 2018 SPSP quart al Campionat d’Espanya cadet masculí

20/06/2018

L’equip cadet masculí del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, Tarragona 2018 SPSP, ha finalitzat en una meritòria quarta posició al Campionat d’Espanya Cadet que s’ha celebrat a Almería aquest passat cap de setmana. L’altra equip català que ha participat al campionat, el CTI Balàfia Vòlei Lleida finalitzava la competició en la posició 20.

Els de Tarragona, entrenats per Alek Stevovski, van fer una bona primera part del campionat classificant-se entre els dos millors del seu grup, havent guanyat 2 dels tres partits disputats. Només van cedir el primer partit amb el CV Hervás Cuenca, guanyador del torneig i actual Campió d’Espanya de la categoria. A la segona part, van superar els dos partits disputats amb el Sant Josep Obrer, per un ajustat 3-2, i amb el CD Viñas, a qui no van donar cap oportunitat tancant el partit 3-0.

Amb aquests resultat es van plantar a les semifinals del Campionat d’Espanya, on no van poder superar al CV Arahal. Tot i guanyar el primer set amb certa solvència i bon joc, el rival va despertar enduent-se els tres següents. Els de Sant Pere i Sant Pau no van donar mai el partit per perdut i van estar a punt de forçar el tie break en el quart.

Els de Tarragona tenien per davant el difícil partit de la lluita pel bronze i per tant, estar al podi de la competició. La lluita pel tercer calaix del podi va ser amb el CV Valencia. Un mal primer set donava avantatge als valencians, però els de Tarragona igualaven el marcador enduent-se el segon parcial. A partir d’aquí ja va ser difícil remuntar el partit que acabaria 1-3 pels de València.

El CTI Balàfia Vòlei de Lleida va acabar la primera fase de grups en tercera posició el que els relegava a lluitar per la millor classificació entre la tretzena i la vint-i-quatrena plaça, després de guanyar només un dels dos partits disputats. A les següents fases, diferents victòries i derrotes els van portar a classificar-se finalment en la 20ena posició.