HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Tarragona SPSP 2017 es queda a un pas d’assolir ascens a Superlliga 2. Vikings Vòlei Prat, cinquè

25/04/2016

Valladolid va ser seu de la Fase Final de Primera Divisió Nacional masculina en la que van participar Tarragona SPSP 2017 i Vikings Vòlei Prat com a primer i segon classificats del Grup B de la divisió de bronze del voleibol estatal, finalitzant la seva participació en aquesta fase final que determinava campió de la categoria i ascensos a superior categoria, en quarta i cinquena posició.

El Tarragona SPSP 2017 va estar molt a prop d’assolir la final dissabte al vespre, en una maratoniana segona semifinal que li va enfrontar amb l’amfitrió Universidad de Valladolid i en que l’aparatosa lesió de l’oposat Gregory Bordas va acabar decantant la victòria en favor dels locals. Els tarragonins van acabar perdent al tie-break (18-16) davant l’amfitrió de la fase final, perdent l’opció d’arribar a la final que donava també l’ascens a Superlliga 2, categoria de plata del voleibol estatal que tot i així tindrà de ben segur places vacants per omplir la competició la temporada 2016/17.

El conjunt català va començar la fase final caient en el primer partit del seu grup de primera fase 1-3 davant el MRW Almoradí Voleibol, vencent en el duel de la tarda de divendres 3-0 als madrilenys de SAD Recuerdo per tal d’arribar a semifinals.

Unes semifinals on no va poder assolir la classificació el Vikings Vòlei Prat. El conjunt pratenc dirigit per Juan Carlos Moreno va debutar també amb derrota en la fase final (0-3) en el seu enfrontament contra el Santo Domingo VB Petrer, perdent també el segon dels duels del Grup A de la primera fase davant l’Universidad de Valladolid per 1-3, flamant campió de la Fase Final davant el seu públic diumenge al migdia.

El Vikings Vòlei Prat va acomiadar-se de la Fase Final de Primera Nacional amb un somriure, derrotant en la lluita per la cinquena posició al SAD Recuerdo per 3-0, finalitzant la temporada 2015/16 per tarragonins i pratencs amb la vista posada a les possibles vacants a Superlliga 2 la temporada vinent.