HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Bon balanç català als I Internacionals Madison de València

06/07/2015

Bons resultats pels representants catalans que van participar-hi als I Internacional Madison de València. Una tercera plaça i dos cinquenes posicions es el balanç positiu dels catalans presents a la Platja de la Malvarrossa aquest cap de setmana per a disputar la primera prova del Circuit estatal de Vòlei Platja 2015.

Raquel Brun i Elena Biosca van assolir una gran tercera posició a la capital valenciana. Les jugadores del CV Premià de Dalt van realitzar un gran torneig i es van plantar a les semifinals del torneig des del quadre de vencedores. Les catalanes van derrotar al Main Draw en primera ronda a Saucedo-Aballe per 2-0, en Segona Ronda al tie-break a les basques Izaguirre-Etxebarria, i també en el desempat a les locals Sanz-Chanzá, per arribar a les semifinals del torneig on van caure davant Merteki-Martínez, finalitzant doncs en una gran tercera posició. També en el torneig femení, Marta Galceran-Meche Arends, no van poder accedir divendres al quadre final en perdre a segona ronda de classificació per 0-2 davant les valencianes Esther Sanz-Silvia Chanzá.

Pel que fa al torneig masculí, cinquenes places per Jordi Roca-Gerard Aguilà i Geni Da Silva-Christian Salvador. Totes dues parelles van perdre la possibilitat d’accedir a semifinals en perdre en Tercera Ronda del Main Draw respectivament davant Mesa-Nassini i els uruguaians Cairus-Vieyto, després de venir tots dos equips des del quadre de perdedors, en perdre Roca-Aguilá a primera ronda i Da Silva-Salvador a segona ronda.

La resta de participants catalans van quedar fora del quadre final de la competició en caure a les eliminatòries directes de classificació. Així, els tarragonins Mora-Mora van perdre a segona ronda de classificació davant Huerta-Alonso, mentre que els també tarragonins Jiménez-Vives, Sánchez-Porcel i Rosell-Plaza, es van quedar fora de competició a la primera ronda eliminatòria de classificació.

La segona aturada del Circuit Estatal del Madison Beach Voley Tour 2015 tindrà lloc a la platja de la Salvé de Laredo el cap de setmana del 2 al 5 de juliol.