Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Primers vencedors de la primera prova del Campionat de Catalunya Menors Vòlei Platja

28/04/2015

La Zona Esportiva del Prat de Llobregat va ser escenari de la primera prova del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja, la qual va proclamar els primers vencedors d’aquest 2015.

Un total de 23 parelles van participar en la inauguració del Circuit Català de Menors 2015, essent la categoria Sub’17 femenina i la Sub’21, les més poblades. En la categoria més jove del Campionat de Catalunya l’equip format per Saró-Lacalle-León del CV Vall d’Hebron va proclamar-se vencedor de la primera prova, per davant de l’equip format per jugadores de CV Premià de Dalt i CV Arenys, Balasch-De Vega-Belda. En la mateixa categoria, però en nois, l’equip format per Pérez-Font-Muñoz va ser el vencedor de la primera prova, participant amb els equips en edat Sub’19, i finalitzant en segona posició, per davant de Llunell-Pérez, i per sota dels campions en aquesta categoria Macià-Estalella.

En la categoria dels més grans Carla Alocén i Maria Palet del CV Premià de Dalt van fer-se amb la primera posició, per davant de la parella formada per Laura Sesé-Mar Saló, i de les arenyenques Julián-Carrillo (CV Arenys). Per la seva banda, el torneig masculí va coronar campió de la primera prova als germans Belda del CV Arenys, per davant d’Iván Martín-Xavier Figueras i de l’altre parella arenyenca formada per Ferran-Bonnin, tercers.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Menors 2015 de Vòlei Platja tindrà lloc diumenge 31 de maig en una seu encara per determinar.