Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Una plata, un bronze i un quart lloc, bon balanç de Catalunya al Campionat Espanya Vòlei Platja

09/09/2013

La delegació catalana de Vòlei Platja que ha competit des de dijous al Campionat d’Espanya Sub’19 i Sub’21 que ha tingut lloc a Oriola torna de terres alacantines amb el botí d’una medalla de plata, una de bronze i una quarta plaça final. Bon balanç doncs, tot i que no supera els aconseguits fa un any amb una medalla d’or, dos de bronzes i una quarta plaça.

En categoria Sub’21 Raquel Brun i Maria Palet van aconseguir pujar al podi en derrotar en el partit pel tercer i quart lloc a les canàries Du Pont-Pérez, a les que van vèncer en el tie-break per un ajustat 16-14. Catalunya 1, que defensava el títol assolit en les darreres dues edicions, va perdre en semifinals contra les valencianes Albertos-Soria, esvaint-se doncs el somni d’un triplet històric en aquesta categoria. Pel que fa a la parella Catalunya 2 que formaven Mireia Orozco i Carol Trinidad, i que venien de fer podi en el Master Final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja celebrat a Cambrils, van finalitzar la seva participació en novena posició, després de perdre a Segona Ronda del torneig davant Brun-Palet, en un enfrontament fratricida que va fer que Orozco-Trinidad tinguessin que anar des del quadre de perdedors, caient en el tercer partit de la repesca davant les canàries Díaz-Möhr.

En categoria masculina, Ferran Morató-Oscar Gabas van finalitzar en tretzena posició, mentre que la parella formada per Belda-Belda en divuitena. Els primers van perdre en Segona Ronda l’accés a Tercera perdent 2-0 davant els a posteriori campions d’Espanya de la categoria, els càntabres Fernández-Macarro. Per la seva banda, Belda-Belda van perdre en primera i segona ronda, accedint a un quadre de consolació on van guanyar a la parella de Melilla per a finalitzar el torneig caient davant els andalusos Alba-Bruque.

Subcampionat català en categoria Sub’19

La gran noticia del cap de setmana per als interessos catalans va provenir del torneig Sub’19 femení amb les dues parelles catalanes classificades per a semifinals, i amb Carla Alocén i Patricia Llabrés penjant-se la medalla de plata. Alocén-Llabrés van perdre la final davant les basques Izaguirre-Etxebarria després de cuatllar un excel·lent campionat, arribant a la definició del torneig sense haver cedit cap set en contra. La final catalana no va poder ser després de la derrota a semifinals de Mar Saló i Laura Sesé, qui van arribar també com a invictes en tot el campionat en la ronda definitòria del campionat. Saló-Sesé van perdre a semifinals també davant la parella basca, qui es va proclamar campion d’Espanya amb tots els honors. Ja en la lluita per la tercera plaça les catalanes Saló-Sesé van perdre davant la parella andalusa formada per Cabrera-García, quedant-se a un sol pas de penjar-se la medalla de bronze  del coll.

Pel que fa als nois, els tarragonins Roldán-Aliseda van finalitzar en novena posició, mentre que Orgaz-Vila dissetens. Diego Roldán i Oscar Aliseda van perdre en Tercera Ronda davant els canaris Huerta-Rodríguez, condemnant-los a lluitar des del quadre de perdedors on van acabar perdent amb els valencians Vela-Castellanos. Pel que fa a Alvaro Orgaz i Pol Vila van despedir-se a les primeres de canvi després de perdre en Segona Ronda davant la parella canària Rojas-Huerta i en el primer partit des del quadre de perdedors davant els botxins de Roldán-Aliseda, els valencians Vela-Castellanos.