Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Nou curs d’entrenador de vòlei platja Nivell I

Nou curs d’entrenador de vòlei platja Nivell I
25/02/2019


La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, organitza el segon curs d’Entrenador de Vòlei Platja de nivell I. Aquesta acció formativa es desenvoluparà els dies 5, 6 i 7 d’abril a Montgat amb la col·laboració del Club Vòlei Platja Montgat. Demà mateix, 26 de febrer, s’obriran les inscripcions per les úniques 30 places disponibles.

La data límit d’inscripció, si abans no s’han exhaurit les places, serà el 3 d’abril. Aquestes es cobriran per rigorós ordre d’arribada i confirmació. Els alumnes que siguin qualificats com a APTES al finalitzar el curs obtindran un títol provisional que passarà a ser definitiu quan s’hagi realitzat un any de pràctiques i el projecte de final de curs.

El curs té una part teòrica i una part pràctica. La part teòrica es realitzarà a l’Institut Públic Thalassa de Montgat. Entre les classes teòriques destaquen la assignatures de gestió i organització, reglament, preparació física i tècnica i tàctica, i aniran a càrrec de Quim Ventura, Óscar Novillo i Fran Marco. Les classes pràctiques, que es realitzaran a la pista de Tecnificació Voleibol Playa Montgat, seran de tècnica i tàctica, a càrrec de Fran Marco.

Les classes s’iniciaran divendres a les 18 hores, fins les 22h i el dissabte i diumenge s’ocuparà la jornada sencera des de les 9 del matí fins les 22 hores. És obligatori assistir al 80% de les classes per tenir dret a examinar-se. Aquest curs és imprescindible per poder dirigir, a competicions nacionals, les categories sub 15 i sub 17, així com per fer el nivell 2 que organitza la RFEVB i que, un cop obtingut, permet dirigir les categories sub 19 i sub 21.

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material