Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Lloret de Mar completa un cap de setmana ple de Vòlei Platja amb la disputa prova menors

06/06/2016

La Platja de Fenals de Lloret de Mar va completar un cap de setmana ple de Vòlei Platja amb la celebració de la tercera prova del Campionat de Catalunya de menors a les seves tres categories, a excepció de la Sub’17 masculina, on les seves homònimes femenines van comptar amb fins a nou parelles.

Belen Belda i Claudia Solé del CVP Arenys  van fer-se amb el triomf en la tercera prova Sub’17, sumant la segona victòria consecutiva al Circuit Català de menors d’aquest estiu, superant en la final a la parella de l’AE Carles Vallbona Granollers, Laia Julià-Miriam Pino, en idèntica final que la disputada en la segona prova del circuit a Salou. La tercera posició va correspondre a Irene Bará-Laura Buján (CVP Arenys), qui van derrotar en la final de consolació de la prova a la parella del DSV CV Sant Cugat, Maria Barrios-Judith Clarabuch. En la categoria Sub’19, tercera prova i tercera parella diferent que resulta vencedora. A Lloret de Mar, victòria final per Marina Balasch i Sara Bisbe, en imposar-se en la final 21-16 a les guanyadores en la primera prova de Montgat, Esther Pruna i Olga Piña.

La categoria major del Circuit Català femení de Vòlei Platja va proclamar vencedores a Judith Querol i Laura Alcalde del CV Premià de Dalt, repetint d’aquesta forma el triomf del passat 15 de maig a la platja de Salou. Querol-Alcalde van quedar per davant de Olga Piña-Itziar Lacalle, i de Mar Saló i Laura Brun.

Pel que fa a la categoria masculina, de nou victòria pels saloeuncs Diego Roldan i Oscar Aliseda, absoluts dominadors de la competició Sub’21, on també van assolir la victòria a les proves disputades a Montgat i Salou. En aquesta ocasió, Roldan-Aliseda van vèncer en la final 21-14 a la parella del CVP Arenys, Belda-Ferran, completant la classificació final en tercera posició Fernández-Vila, i en la quarta els andorrans Koegler-Cassany. En categoria sub’19 masculina, la parella Campmol-Estevez va resultar vencedora en derrotar a Vives-Muñoz en una emocionant final que va acabar resolvent-se en el tie-break en favor de la dupla Campmol-Estevez per un ajustat 15-13.

La tercera prova del Circuit Català de menors de Vòlei Platja 2016 va finalitzar amb l’entrega de premis als vencedors, on van estar present el Delegat Territorial a Girona de la Federació Catalana de Voleibol, Miquel Gracia, i el Gerent Esportiu de l’ens federatiu català, Oscar Novillo.

El Campionat de Catalunya de menors ja espera la resolució a cada categoria, amb la disputa de les diferents finals, sent la primera d’ella aquest diumenge 12 de juny a les instal·lacions del Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt, amb la celebració de la final masculina i femenina en categoria Sub’17.