Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Arrenca de forma oficial la funcionalitat del Comitè Tècnic d’Entrenadors

Arrenca de forma oficial la funcionalitat del Comitè Tècnic d’Entrenadors
20/11/2015


Ahir a la tarda, a la Sala David Moner de la seu de la Federació Catalana de Voleibol a Barcelona, va produir-se un encontre entre la Presidenta de l’ens federatiu català, Maribel Zamora, el Gerent Esportiu, Oscar Novillo, i el nou president del Comitè Tècnic d’Entrenadors, Joan Armengol, materialitzant-se de forma oficial l’inici de l’activitat d’aquest nou òrgan de la FCVb.

El CTE ha de servir per a treballar en favor de l’enfortiment del col·lectiu català d’entrenadors, i en que aquest sigui partícip actiu de propostes i revisió de normatives, valorar l’estructura i perspectiva de la competició, així com la revisió i aportacions en quant a la formació de tècniques i tècnics del nostre esport per tal d’enriquir dia a dia els coneixements dels entrenadors al nostre territori.

La reunió va servir per traslladar les línies de funcionament del Comitè Tècnic d’Entrenadors (CTE), constituït recentment per la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol.

Així, en la reunió celebrada ahir, la presidenta de la FCVb, Maribel Zamora, va demanar expressament al nou president del CTE que es comenci a treballar en plantejar propostes d’interès general, sent aquest un dels principals objectius en l’òrgan de nova creació, a mig i llarg termini que millorin l’estructura actual del voleibol a Catalunya. Tanmateix, es va traslladar com a prioritari visibilitzar els serveis de la col.legiatura, així com tractar d’ampliar-los, millorar la comunicació de la FCVb per afavorir la participació dels tècnics catalans, i finalment, valorar ajudes a aquells tècnics que mostrin el seu compromís en la seva formació professional. També, la màxima dirigent del voleibol català, Maribel Zamora, va convidar al president del nou comitè a la participació, amb veu, però sense vot, en la Junta Directiva de l’ens federatiu català.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material