Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Manifest 2015 del món de l’esport. Dia Mundial per a l’eliminació violència gènere envers les dones

Manifest 2015 del món de l’esport. Dia Mundial per a l’eliminació violència gènere envers les dones
11/11/2015


Un nou any, des de la Secretaria General de l’Esport s’ha posat en marxa l’adhesió al Manifest Institucional i del món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones el proper 25 de novembre. La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el “Programa Dones i Esports 2014-2016”.

La Federació Catalana de Voleibol ha aprofitat el ressò del món de l’esport per posar el seu gra de sorra per sensibilitzar la societat per sumar esforços per lluitar plegats contra la violència masclista i eradicar-la, adherint-se al Manifest per l’eradicació de la violència de gènere, conscienciant també als més de 90 clubs catalans a adherir-se.

Des de la Secretaria General de l’Esport s’ha fet arribar el manifest institucional i el document d’adhesió a les entitats d’esport federat, esport escolar, esport universitari i organismes dedicats a la formació esportiva, entre d’altres, per tal d’aconseguir el màxim nombre d’adhesions i difusió.

La pretensió es que qui s’encarregui de llegir el Manifest sigui una persona d’especial rellevància, vinculada a l’esport en qüestió, a l’entitat o al territori.

Des del Consell Català de l’Esport podreu consultar la Relació d’entitats adherides amb la informació en referència a les dates, activitats esportives i llocs on es faran les lectures públiques del Manifest del món de l’Esport. Teniu en compte que la lectura de l’esmentat Manifest té una durada d’un minut i haurà de fer-se abans d’iniciar l’activitat o competició.

Amb l’adhesió al manifest, el món de l’esport declara que vol “aixecar la veu, ferma, alta i clara per denunciar la vulneració constant dels drets humans que suposa la violència contra les dones.

Adhesió al Manifest
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material