Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Veu la llum el Blog de la Federació Catalana de Voleibol

Veu la llum el Blog de la Federació Catalana de Voleibol
02/12/2014


Des d’aquesta setmana podeu trobar ja de manera operativa el Blog de la Federació Catalana de Voleibol. En aquesta nova eina de comunicació dirigida a entrenadors i simpatitzants del nostre esport la FCVb vol fer més estreta la relació i interactuació amb els diferents estaments que hi formen part del vòlei català.

En el Blog, que trobareu a la pestanya fins ara ocupada per Entrenadors a la direcció blog.fcvolei.cat estarà dividit en diferents seccions, destacant-ne la de formació dirigida als entrenadors col·legiats en l’Escola d’Entrenadors de la FCVb. Els entrenadors col·legiats tindran accés a tota la informació sobre els clínics que ha organitzat aquesta federació, podent visionar parts de les diferents ponències realitzades a les darreres temporades, així com accés a material tècnic i visual dels diferents tècnics que formen part de la Federació Catalana de Voleibol, els quals seran els encarregats d’aportar articles diaris a la plataforma, tot de forma exclusiva per als membres de la col.legiatura d’entrenadors del voleibol català.

La informació general també hi tindrà espai en el Blog de la FCVb amb una secció en la que hi tindran cabuda articles d’interès general sobre el nostre esport, reportatges i entrevistes als ‘catalans pel món’, així com l’activitat en Vòlei Platja, els fets més destacats i que puguin ser sensibles d’interès general, una vegada hagin estat tractats al Fòrum de Directius de la Federació Catalana de Voleibol, o bé, el bo i millor de cadascun dels clubs catalans que formen part del vòlei català amb una secció dirigida completament als seus mètodes de treball.

Una nova eina, doncs, amb la qual aquesta federació s’apropa més als seus afiliats, potenciant-ne la comunicació i participació de tot el col·lectiu voleibolístic català amb les seves inquietuds, que a partir d’ara tindrà un punt concret d’informació a la plana web, i fins i tot de participació, ja que el Blog disposarà d’una secció en el que oferirà la possibilitat a tots els entrenadors catalans de dir la seva mitjançant algun article tècnic o vídeo de la seva manera de treball amb el seu equip.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material