Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Programa i contingut del segon clínic de la temporada a càrrec de Pep Marí i Javier Peña

Programa i contingut del segon clínic de la temporada a càrrec de Pep Marí i Javier Peña
27/11/2014 - 28/11/2014


El cap de setmana del 13 i 14 de desembre es durà a terme al  Pavelló Esportiu del Consell Català de l’Esport (C/Sant Mateu S/N, Esplugues de Llobregat) i al pavelló Font de les Creus de Arenys de Mar (C/ Font de les Creus)  la segona activitat de formació dirigida a entrenadors del volei català, així com a persones vinculades al món de l’esport.

Pep Marí i Javier Peña seran el següents ponents de la temporada. Tots dos són dos dels més destacats ponents en la seva matèria, així el primer és psicòleg especialitzat en alt rendiment i cap del Departament de Psicologia del CAR de Sant Cugat, mentre que Javier Peña repetirà experiència de l’any passat a Mataró, sent una de les veus autoritzades del voleibol estatal en matèria de Preparació Física, i professor de voleibol en la Universitat de Vic.

La jornada del cap de setmana es dividirà en dues xerrades, així Pep Marí serà l’encarregat d’obrir la ponència dissabte al matí amb un Clínic orientat a les “NECESSITATS PSICOLÒGIQUES DE L’ENTRENADOR”, i sota el mateix títol. Activitat dividida en quatre punts primordials: autocontrol emocional, direcció de grup, gestió de l’entorn de l’equip i ensenyament de l’esport. Per la seva banda, la ponència de Javier Peña es desenvoluparà diumenge a la tarda sota el títol “CONDICIÓ FÍSICA EN ESPORTISTES EN FORMACIÓ: SOLUCIONS I APLICACIONS PRÁCTIQUES PER AL VOLEIBOL BASE”, en una ponència que desenvoluparà aportacions i soluciones clares, pràctiques i que no comporten una excessiva inversió per a treballar capacitats de caràcter condicional o físic en els entrenaments i pràctiques dels entrenadors.

El preu per als no col·legiats serà de 25€, mentre que els col·legiats tindran entrada a gratuïta a la segona activitat de formació d’aquesta temporada 2014/15.

PROGRAMA DELS CLÍNICS:

Pep Marí – Dissabte 13 Matí

09.30 – 10.00: Recepció i Presentació

10.00 – 14.00: Contingut del Clínic


Javier Peña – Diumenge 14 Tarda

15.30 – 16.00: Recepció i Presentació

16.00 – 20.00: Contingut del Clínic

Per a participar al segon clínic de la temporada recorda emplenar la inscripció al clínic. Una vegada emplenat l'haureu d'enviar a promocio@fcvolei.cat  

>>INSCRIPCIÓ AL CLÍNIC
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material