Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Pep Marí i Javier Peña, ponents per al segon clínic del 13 i 14 de Desembre

Pep Marí i Javier Peña, ponents per al segon clínic del 13 i 14 de Desembre
14/11/2014 - 15/11/2014


L’activitat de clínics i formació de la Federació Catalana de Voleibol s’obre aquest cap de setmana amb la celebració del primer clínic de la temporada a càrrec del doctor Aurelio Ureña, i seguirà el cap de setmana del 13 i 14 de Desembre amb les ponències de Pep Marí i Javier Peña.

Pep Marí i Javier Peña són dos dels més destacats ponents en la seva matèria, així el primer és psicòleg especialitzat en alt rendiment i cap del Departament de Psicologia del CAR de Sant Cugat, mentre que Javier Peña repetirà experiència de l’any passat a Mataró, sent una de les veus autoritzades del voleibol estatal en matèria de Preparació Física, i professor de voleibol en la Universitat de Vic.

La jornada del cap de setmana es dividirà en dues xerrades, així Pep Marí serà l’encarregat d’obrir la ponència dissabte al matí amb un Clínic orientat a les “NECESSITATS PSICOLÒGIQUES DE L’ENTRENADOR”, i sota el mateix títol. Activitat dividida en quatre punts primordials: autocontrol emocional, direcció de grup, gestió de l’entorn de l’equip i ensenyament de l’esport. Per la seva banda, la ponència de Javier Peña es desenvoluparà diumenge a la tarda sota el títol “CONDICIÓ FÍSICA EN ESPORTISTES EN FORMACIÓ: SOLUCIONS I APLICACIONS PRÁCTIQUES PER AL VOLEIBOL BASE”, en una ponència que desenvoluparà aportacions i soluciones clares, pràctiques i que no comporten una excessiva inversió per a treballar capacitats de caràcter condicional o físic en els entrenaments i pràctiques dels entrenadors.

En els propers dies disposarem de tota la informació d’horaris i lloc de celebració per tal de fer-la pública als més de 250 entrenadors que exerceixen aquesta temporada a Catalunya, així com a persones interessades en participar d’aquesta segona activitat formativa per a entrenadors de la 2014/15. 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material